Sussis viktminskning

skrivet av Lotta Elmér 20 november, 2017

Bildresultat för ketogen kost

Wohooo! säger jag bara. Så stolt över min min fina vän som är så duktig med den nya kosten, Ketogen kost naturligtvis. Denna kost får oss att må så bra. Nu har det gått 6 hela veckor sen Sussi startade och hon har gått ner 7 kilo (1,16 kg per vecka). Så jäkla bra jobbat av dig Sussi. Det går i en alldeles lagom fart, även om Sussi i bland tycker att det går sakta, så är denna fart runt 0,5-1 kg i veckan perfekt för ett hållbart resultat. Men med vår nya livsstil så blir det inga återfall. Jag rekommenderar alla att gå på Ketogen kost, det är riktigt bra för hälsan.

Nu fortsätter vi att heja på Sussi.

3 kommentarer

Maggan 20 november, 2017 at 10:39

Du är så bra Sussie heja heja❤

Svara
Sussi 20 november, 2017 at 11:29

Jo Lotta jag hört, tycker det går sakta. Men som min coach så jag hon rätt?❤. Och tack alla som följer detta är det nån mer som vågar hänga på?ha en bra dag alla kram.

Svara
Lena Granat 20 november, 2017 at 17:04

Så Kanonbra ?
Ska göra ett försök Men jag har inte tålamod att leta recept.. Kan ni dela med er av det ni har? ?

Svara

Skriv en kommentar