Sussis viktminskning

Bildresultat för ketogen kost

Wohooo! säger jag bara. Så stolt över min min fina vän som är så duktig med den nya kosten, Ketogen kost naturligtvis. Denna kost får oss att må så bra. Nu har det gått 6 hela veckor sen Sussi startade och hon har gått ner 7 kilo (1,16 kg per vecka). Så jäkla bra jobbat av dig Sussi. Det går i en alldeles lagom fart, även om Sussi i bland tycker att det går sakta, så är denna fart runt 0,5-1 kg i veckan perfekt för ett hållbart resultat. Men med vår nya livsstil så blir det inga återfall. Jag rekommenderar alla att gå på Ketogen kost, det är riktigt bra för hälsan.

Nu fortsätter vi att heja på Sussi.

3 svar på ”Sussis viktminskning”

  1. Jo Lotta jag hört, tycker det går sakta. Men som min coach så jag hon rätt?❤. Och tack alla som följer detta är det nån mer som vågar hänga på?ha en bra dag alla kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.