Bildresultat för vad är sojaprodukter

Ja ni soja älskare, vad tror ni? Jag försöker läsa på lite om detta, men som vanligt finns två sidor. Man måste bilda sig en egen uppfattning och sedan gå sin egen väg. Men det är intressant iaf.

https://www.getholistichealth.com/78198/soy-unfit-human-consumption-industry-lies/?fbclid=IwAR14YlnZY-O_RZPGe-g7X53Y0_mjytoZdTt2uQJRKN1wNrZq3qEZcp83rYc

http://www.lakareforframtiden.se/kost-och-halsa/livsmedel/soja/?fbclid=IwAR1JuDvqaSoX56oNkbpA27stKfeQRWNTMfNA0N5mSUYxS8xlz17_-mzlOOg

Hur låter detta i dina öron:

“Så tillverkas sojaprotein

Tillverkning av sojaproteinisolat sker i livsmedelsfabriker där sojabönor först blandas med en alkalisk lösning för att avlägsna fibrerna. Därefter kondenseras och separeras dem genom syrabad och, slutligen, neutraliseras sojabadet i en alkalisk lösning. Genom att syratvätten sker i aluminiumtankar läcker höga nivåer av aluminium ut i sojamassan. Den kvarvarande massan spraytokas vid höga temperaturer för att producera ett högvärdigt proteinpulver. Slutligen varmpressas sojabönan under hög temperatur och högt tryck. Mycket av innehållet i trypsininhibitorerna kan avlägsnas genom högtemperaturprocesser, men inte allt. Innehållet av trypsininhibitorer i sojaproteinisolat kan variera så mycket som fem gånger. [4] Emellertid har högtemperaturprocesser den olycksaliga biverkningen att förändrar andra proteiner i sojan så att de i stort sett blir ineffektiva. [5] Det är skälet till varför djur som uppföds på soja behöver lysintillskott för normal tillväxt. Nitriter, vilka är kraftfullt cancerogena bildas under spraytorkning. Dessutom bilds ett gift kallat lysinoalanin under den alkaliska processen vid framställning av sojaprotein [6].”

https://www.greatlife.se/artiklar-och-fakta/soja-inte-att-rekommendera

Som sagt det finns mycket intressant att läsa om mat och hälsa. Kom ihåg att DU är högst ansvarig när det gäller din hälsa. Jag VET varför jag fick cancer, jag har under 53 år misshandlat min kropp med fel mat/socker. Så bra som jag har mått sedan jag började med en ketogen kost (1år och 10 månader snart)  har jag aldrig mått i hela mitt liv och då har jag trots det en “obotlig” cancer. Mitt råd till er alla, börja fundera på vad ni stoppar i munnen och läs på, det är så intressant.

Bildresultat för datortomografi

Jag gjorde en röntgen den 15/10, skelettröntgen. Men det tar alltid så lång tid att få svar, 14 dagar är en pina att vänta. Men i måndags den 29/10 kom svaret:

Omvårdnadsresultat
29/10
Rtg.svar kommit.
Finns inga destruktioner.
Lotta meddelad telefonledes.

Så jäkla nice, min blodcancer, Myelom har ännu inte skadat mitt skelett, tack och lov. Man blir så jäkla glad för varje dag man får må bra. Wohooooo!!!!!

Ta hand om er och visa massa kärlek.

Återigen får vi höra om socker och kolhydrater

Bildresultat för socker

https://www.tv4play.se/program/link/11794880

Jag är så glad att jag är helt sockerfri sedan 1,9 år. Jag hoppas och tror att många kommer att uppmärksamma detta och ändringar kommer att ske. Jag hoppas att livsmedelsverket tar sitt ansvar och belyser hur farligt sockret/kolhydrater är, nya riktlinjer behövs. Jag hoppas även att sjukvården får upp ögonen och informerar patienterna om sockrets inverkan på oss.

Jag kan inte mer än att be er läsa på om socker och vad den gör med oss, men eller utan cancer så är det åt helvete med det vita giftet.

Må väl vänner!

Uppskattningsgåvor / CBD-olja

Men asså på riktigt! Hur glad blev inte jag när jag fick dessa uppskattningsgåvor. Det jag har gjort för att förtjäna detta, tydligen, är att introducera cbd olja. Det var inte alls nödvändigt med presenter, men klart jag blir jätte glad. Jag tar själv cbd olja (utan thc) varje dag för värk och min cancer. Men cbd oljan har många många användningsområden. Förknippa inte cbd olja med knark, för då är du så dåligt påläst så du kommer få hemläxa av mig. Men personen som jag introducerade oljan för blev så glad så att tårarna kom. Smärta dagligen i 17 år, lite cbd olja gör så att värken är borta samt rörlighet tillbaka. Ja ni fattar själva att det blir som magi. Jag har själv inte tagit en enda värktablett på 1 år och nio månader nu, förklara det, innan åt jag voltaren som godis.

Jag är så glad för att kunna hjälpa en sådan fin människa.

Jag säger bara CBD-olja is da shit!!!

Läs gärna denna länk och titta på filmen: https://cbdolja.com/om-cbd-olja/

 

Tack för allt fint <3

 

Undersökningar ger alltid en smula ångest.

I går var det röntgen av skelettet, för att hålla koll så att Myelomet inte har gjort någon skada. Alltid så jäkla jobbigt och invänta svar på prover, man vill bara veta direkt. Men allt känns bra så då hoppas vi att min känsla är korrekt.

Njut av hösten och dess färger! Hösten är bästa årstiden, såååå vackert. Sen kommer det en härlig vinter men massa skidåkning hoppas vi (om inte myelomet har ätit upp mitt skelett).

Läkarbesök och provsvar

2018-10-08 14:27 Blod, urin eller annat vätskeprov H – Hem Plasmacell R53

Blod, urin eller annat vätskeprov

Svaret skickat till på H – Hem Plasmacell R53 
2018-10-08 14:27

Analys Resultat
* markerar resultat som kan vara avvikande
Referensintervall Om provet
P–Kappakedja(Ig), fri  13 mg/L 6,7-22,4 Svar ej vidimerat
P–Lambdakedja(Ig), fri  217 mg/L * 8,3-27,0 Svar ej vidimerat
P–Kappa/Lambda, fri kvot  0,06 * 0,31-1,56 Kommentar: Kvoten mellan fria kappa- och lambdakedjor är något utanför normalområdet (0,31 – 1,56), vilket talar för monoklonal produktion av fria lambdakedjor (Datorgenererad kommentar). 
Svar ej vidimerat
P–Immunglobulin A  15,3 g/L * 0,88-4,50 Svar ej vidimerat
P–Immunglobulin M  0,83 g/L 0,27-2,10 Svar ej vidimerat
P–Immunglobulin G  6,4 g/L * 6,7-14,5 Svar ej vidimerat
M-komponent 

Saknar verifierad NPU-kod
Se kommentar Kommentar: SERUM: M-komponent av typ IgA-lambda, ca 15 g/L. Sänkt IgG-nivå./ Sara Karlsson, ST-läkare 
Svar ej vidimerat
P–CA 125  227 kE/L * <35 Svar ej vidimerat
P–CRP  15 mg/L * <3 Svar ej vidimerat
P–Calcium  2,53 mmol/L * 2,15-2,50 Svar ej vidimerat
P–Albumin  40 g/L 36-45 Svar ej vidimerat
P-Kreatinin 

Saknar verifierad NPU-kod
56 mikromol/L <90 Svar ej vidimerat
Pt-eGFR(Krea)relativ 

Saknar verifierad NPU-kod
>90 mL/min/1.7 >60 Svar ej vidimerat
P–Natrium  141 mmol/L 137-145 Svar ej vidimerat
P–Kalium  3,6 mmol/L 3,5-4,6 Svar ej vidimerat
P–Glukos  5,6 mmol/L 4,0-6,0 Svar ej vidimerat
B–Leukocyter  3,8 x10(9)/L 3,5-8,8 Svar ej vidimerat
B-Hemoglobin 

Saknar verifierad NPU-kod
128 g/L 117-153 Svar ej vidimerat
B–Trombocyter  227 x10(9)/L 165-387 Svar ej vidimerat

Läkarbesöket i dag gick väl bra, jag ville prata immunterapi men det ville inte han. Blev tillfrågad om jag ville vara med i en studie, kan vara intressant så klart, men vill läsa på om det först. Allt låg ganska stabilt, en del prover bättre en del lite sämre. Men jag behöver ett par veckor till, typ till nästa provtagning för att se om de behandlingar jag gjort gör någon skillnad. Vi hoppas på det och att forskningen går framåt fort nu. Ovan ser ni mina resultat.

Så kort och gått så ser allt rätt stabilt ut 🙂 Det får man vara glad för.

Jag fortsätter och krigar mot cancern!

Relaterad bild

 

Nu ska jag för er berätta…….

Jag har inte skrivit på länge och det av en anledning. Innan ni börjar läsa vill jag bara säga att jag INTE fått hjälp av svenska sjukvården, allt får man göra själv.

Nu ska jag äntligen berätta vad jag har fått hjälp med. Jag har fått stamceller för att bota/hålla mitt Myelom i schack, utan cellgifter . Av tre forskare, från Kroatien, Usa och Schweiz. Jag ingår i deras forskningsteam.

Det hela började med att jag träffade en man som har med stamceller botat sin diabetes samt sin levercancer och bukspottkörtelcancer . Han satte mig i kontakt med den ansvarige läkaren och jag hade en jävla tur som fick träffa honom. Vi hade vårt första möte i Zürich den 31/5-18, en underbar, rolig och lättsam människa. Kunde detta vara sant, skulle lilla jag få turen att testa detta, jooo det var sant, jag får vara med i deras team. Jag tvekade ALDRIG!

Efter vårt första möte som faktiskt var i två dagar så bokade vi ett möte i Bangkok den 16/7-18, där en av klinikerna finns. Här fick jag börja med att gå till sjukhuset i Bangkok och ta en otrolig mängd med prover. Efter det renade de mitt blod från allt möjligt, metaller, kolesterol……. . Det var en konstig upplevelse, de tog ut mitt blod ur ena armen som filtrerades i en maskin och sen fick jag tillbaka det rena blodet i foten, det gick alltså runt, från mig in i maskinen och tillbaka. Det tog två timmar totalt. Jag fick också C-vitamin intravenöst, som kapslar in cancern. Dessutom passade jag på att göra en tarmresning, haha…. ja det var ju en upplevelse kan jag säga, 25 liter vatten sköljde mina tarmar, fy fan, hahaha… men efteråt kändes det väldigt bra. Jag mår nu hur bra som helst och känner mig så trygg, dessa killar vet vad dem gör. Forsknings centret ligger i Hong Kong där de naturligtvis har de allra senaste tekniken och är några år före många andra i stamcellsbranschen.

När jag kom hem till Sverige igen och tog nya prover så var alla proverna bättre på bara någon vecka, bara lite bättre, men än då, och då bara på en blodresning och C-vitamin.

Min hematolog här hemma vet ingenting om vad jag gör, det är ingen ide att berätta. Han vet inte ens att jag går på en ketogen kost. De är inte mottagliga för sådant, jag frågade vid ett tillfälle om det fanns något jag kunde göra på egen hand “nej du kan inte göra något”. Dessutom ska han sluta och börja jobba inom läkemedelsindustrin. Jävligt tråkigt då vi behöver våra läkare i vården, men jag förstår honom, den pressen och stressen och dåliga arbetsförhållande som de har så är det nog lätt att gå till något annat jobb, dessutom antagligen bättre betalt.

Nytt möte bokat i Bangkok den 12/9-18, nu ska jag få mina stamceller. Jag var sjukt taggad men jäkligt pirrig. Första dosen stamceller fick jag lördagen den15/9, blev lite trött men det gick över fort. Efter två dagar var jag full av energi, helt galet.

Behandlingarna fortsatte den 18/9-18 gjorde jag tre stycken förbehandlingar som stärker min kropp.”Myers´ Cocktail” “Oxygen Therapy” “Bemer terapi” Ni kan själva googla, men detta för att min kropp ska ta emot nästa dos stamcellerna på bästa sätt. Hur som så mår jag just nu riktigt bra. Sen har jag också läst om dessa behandlingar där några skriver emot dessa, men så är det ju alltid. Vi får bara hoppas att det fungerar väl på mig. Men det är så klar stamcellerna som ska göra mig levande utan att cancern bryter ut eller i bästa fall försvinner för gott.

Den 20/9-18, nu får jag mera stamceller, är lite nervös för detta är en annan sort, men det grejade jag bra. Känner i kroppen hur stamcellerna jobbar, det är en konstig känsla, som om det pirrar lite här och där, mest i läpparna och fingrarna. Jag fick även “Placenta” som är immunförstärkande mm.  Nu till dagens datum 22/9-18 har jag fått ca 70 miljoner stamceller. Jag känner mig hoppfull och tacksam.

De har redan botat tre stycken med just min kroniska cancer, Myelom, sägs det, så det är på gång gott folk, jag känner hopp. Men det är fortfarande lite tyst om detta, ja inte i forskarvärlden men vi gemene man får inte veta. Dessutom så ska ni veta att Karolinska öser in pengar till forskning i Hong Kong, vilket är bra så klart.  Så lite känner jag trots allt att jag får tillbaka på skatten.  Men grejen är att det botar all cancer i dag och det utan cellgifter. Det pratas stort om att cellgifter kommer att bli ett minne blått och förbjudas. Bra eller dåligt vill jag inte uttrycka mig om, men det jag vet är att cellgifter bryter ner kroppen totalt och ofta tillkommer det bestående men. Då undrar säker jätte många och gärna vill ifrågasätta detta, hur fan vet jag det? Jag litar helt enkelt på det team jag har runt mig. Självklart ropar jag inte hej förrän jag är över ån. Men med framstående forskare och stort förtroende för dem så vågar jag ändå tro på detta. Jag kan ha fel eftersom jag inte är över ån ännu, men det får tiden utvisa såklart.

Jag vill vara noga med att säga att stamcellerna inte är någon “alternativ terapi” utan görs av forskare på högsta nivå. Det finns också många olika typer stamceller. Men det är en hel vetenskap i sig, jag förstår det hyfsat bra men inte så att jag ska skriva om det här, jag är jäkligt påläst som många av er vet men jag är låååångt ifrån någon som ska uttala mig ingående om stamceller och dess funktioner. Jag har också stor respekt för svensk sjukvård och för alla er som väljer blint att gå den vägen. Jag är ingen besserwisser som hävdar att jag har alla rätt, långt därifrån. Men jag vill gärna dela mina erfarenheter och vad jag vill tro på så här långt. Sen får vi se vid nästa provtagning vad som hänt med mig, det är väl då eventuella belägg kan hävdas.

Som sagt, vi är alla vår egen doktor till en viss del. Jag kan inte i dag säga att jag inte kommer gå den traditionella vägen för att försöka bota/leva längre med mitt Myelom. Men jag kan säga att jag inte är sugen på cellgifter. Jag tänker försöka med allt annat först. Jag har redan lagt om min kost helt till Ketogen kost för ca 1 år & 8 månader sedan, vilket har haft stora fördela för mig, jag tror dessutom att det kan ha gjort att jag fortfarande mår bra trots min cancer. Jag tar också olika tillskott som jag tror kan ha gjort mig välmående.

Men alla gör som dem vill och vad dem anser är bäst för dem själva. Heja alla kämpar där ute!

Jag kommer med mer info när nya prover är tagna i Sverige, någon gång under oktober/november skulle jag tro. Nu håller vi alla tummar för varandra.

Kom ihåg, det finns inga rätt eller fel, så jag betackar mig för eventuella otrevliga påhopp om att jag skulle vara en hemsk “alternativare”. Jag är säker på att alla gör det bästa för dem själva och vad de anser vara bäst för dem. Jag har inget emot de som väljer traditionell vård eller dem som vill prova alternativt eller vad som. Vi är alla goda människor tror jag.

Skickar lite kramar till er som behöver <3
 Bildresultat för kramar

 

PS, Jag ska till Kroatien den 2/11 😉 spännande fortsättning följer……… mer behandling då……… mer stamceller….. Min bror kommer att följa med för att bota sin Kol. Mer om det framöver 🙂 Hoppet är det sista som lämnar människan.

Ha en fin dag!

 

 

 

Bröllopsdag 5

På vår 5:e bröllopsdag får jag dessa fina rosor, sååå fina. Från världens bästa man! En man som alltid sätter mig och de närmaste först. Har alltid känt mig älskad även om vi som alla andra har haft våra upp och nergångar. Desto längre man har känt varandra ju mer tillit sjunker in.

Jag kunde aldrig haft en bättre man när det gäller min cancer heller. Micke går nästintill på en ketogen kost själv, han läser på alla förpackningar och hjälper mig med allt i matväg, vi räknar kolhydrater och socker tillsammans. Han vet exakt vad jag kan/vill äta och dricka. Under 1 år och 5 månader på ketogen kost har han aldrig försökt få mig att avvika från det jag tror på. Det kallar jag full respekt!

Myelom som jag har är en kronisk cancer och går i dagsläget inte att bota säger läkarna, men forskning pågår för fullt. Jag hoppas på att en dag kunna skriva till er, “jag fixade det, jag är cancerfri” Många nya metoder på väg. Jag är definitivt inte klar här på jorden iaf, det som finns där bortom livet får vänta ett bra tag till på mig. Jag förstår att dem vill ha mig eftersom jag är så jäkla fantastisk, hahahah…. men no no no…. inte ännu.

Jag vill tacka dig Micke för att jag kan känna mig trygg i din närhet och att du som jag gör allt i att försöka bekämpa helvetes cancern som finns i min kropp. Men vem vet, under kanske sker snart 😉 Jag älskar dig så otroligt mycket, mer och mer för varje dag. “Du och jag Alfred” Tack för allt du gör möjligt för mig/oss, tack för ditt stora hjärta. Jag är lycklig!