Den korrupta läkemedelsindustrin

Kritik och belägg i obekväm text om läkemedelsindustrins metoder.

Hamnade i en mindre diskussion med hen som inte hade samma åsikt som jag, vilket är helt okej. Hen jobbade själv inom läkemedelsindustrin och hävdade bestämt att det inte var korrupt inom läkemedelsindustrin, ja inte där hen jobbade iaf.  Yeah, right! Kanske är det så att korruptionen inte blottas i hens led, även om hen har en chefsposition, så kanske hen inte tillhör toppen i bolaget. Eller så är just det bolaget hen jobbar på helt fläckfritt och då är det bara att gratulera. Jag uppskattar dock hens lojalitet till bolaget hen jobbar på, jag skulle vilja anställa hen 😉 Att diskussionen blev “mindre” berodde bara på att det var fel tillfälle och fel ställe. Hen var väldigt enkelriktad i sin åsikt och jag kände direkt att hen inte ens skulle lyssna på mig. Men jag förstår, det är en sanning för hen, men jag har en helt annan bild av det.

Jag blev själv erbjuden att vara med i en studie ang mitt Myelom, där läkaren hävdade bestämt att det var lika mycket biverkningar som att dricka vatten. Jag tog naturligtvis reda på vad det var för medicin och hittade säker 20 biverkningar som jag inte ens hade velat ha en av. Man blir så lessen och förbannad. Jag tror inte att läkaren ville göra mig sjuk, men kan det ha varit pengarna som styrde från läkemedelsbolaget, jaaaa det är jag ganska säker på. Skickade vidare alla handlingar ang studien till en annan läkare som verkar utomlands och han skrek rakt ut NEJ!!!!

Det finns så många bevis för detta så man behöver inte ens vara intelligent för att förstå att pengar styr denna korrupta kriminella industri. Tvi å fy säger jag bara. Sen ska vi naturligtvis vara glada för att det finns mediciner i många fall.

När till och men vår enkla doktor Mikael på Tv4 erkänner att det handlar om pengar och att det skrivs ut mediciner helt i onödan. Se här:

Här kommer fler länkar:

https://kurera.se/ny-granskning-utbredd-korruption-i-hanteringen-av-lakemedel/

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/interpellation/institutionell-korruption-inom-lakemedelsbranschen_H510400

http://www.bionicgate.com/who-varnar-om-korruptionen-inom-lakemedelsindustrin/

https://www.svd.se/del-1-lakemedelsbolag-betalade-ut-43-miljoner-till-vardpersonal

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6445134

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/X0Wbn/lakarnas-bidrag-borde-synas-pa-sjukhusen

 

Jag kan fortsätta hur länge som helst, sök själva på “läkemedelsindustrin korrupt” så får ni att läsa i dagar. Detta gäller så klart hela världen, inte bara här hemma i Sverige.

Läkarna utbildas av läkemedelsindustrin, ja ni hör ju själva hur det låter. När jag under 25 år utbildat personal så gör jag det naturligtvis för företagets och min egen vinning, till lojala medarbetare så klart. Att få utbilda och forma dem som jag vill ha dem, enkelriktade för att bara hålla med mig och företagets linje. Ja det är fanimej toppen! Men när det gäller andra människors liv kanske man ska tänka en gång till, det här handlar inte om småföretagare som vill att deras verksamhet ska fungera väl med radiostyrda medarbetare. Det här är en enorm industri som vi alla är en del av. Väldigt ofta är det bra, när vi har fungerande mediciner som skrivs ut som det ska, men lika ofta är det maffiafasoner som försiggår.

Nu skulle jag vilja skriva “ät ketogen man så löser det era problem med 99%” så enkelt är det kanske inte, men en bra början. Ta bort det förbannade sockret! Som orsakar så mycket skit i våra kroppar.

Jag vill avsluta med att skriva att jag har stor respekt för varje människas egen sanning. Jag vill inte hävda att det jag tror på skulle vara rätt och inte heller att hen jag hade diskussionen med har fel. Jag tänker bara att det är upp till var och en att bilda sig en egen uppfattning. Som ni förstår så har jag min 😉

Må väl kära vänner

Härliga dagar här och nu

Att njuta av dagen

 

Jag har blivit riktigt bra på att fånga dagen och njuta av den. Sådant jag inte uppskattat förut njuter jag av i minsta detalj nu.

Att vakna upp och sträcka på sig och känna att ja mår bra i dag också.

Vilken lycka! Att få åka med Tyra till skolan på morgonen och se henne utvecklas till en egen person. Att få se Tuwas glada ögon och höra hennes goa skratt. Snart har vi en liten flicka till i familjen, vilken glädje det är att få uppleva det. Att varje dag få prata med mina fina barn, Jessica och Victoria. Att min bror Arne och jag hörs typ varje vecka är också glädje.

Men sen har jag min stöttepelare i livet, min man Mikael. Han har hjälpt mig med allt vad det gäller min cancer. Allt från behandlingar, kosttillskott, cbd-oljor,  rätt mat och mycket mycket mer. Dessutom får han lyssna på mitt nya tänk kring kost varje dag, kolhydrater/socker till höger och vänster, hahaha…. Absolut har vi också “ups and downs”, men när det väl gäller håller vi alltid ihop.

Att få möjligheten att träna, bara det gör mig så glad. Jag tänker, om jag orkar träna och prestera ännu bättre så kan inte kroppen vara så sjuk. Jag tänker när jag håller på och kräkas på gymmet “cancerjävel dra från min kropp” det känns som om jag “ger den jävel” så man kan ju säga att motivationen är på topp.

Jag lever ständigt med en oro om att cancern kanske bryter ner mig en dag, jag är med i många grupper på fb där fina människor med cancer tyvärr lämnar jordelivet. För jag tror inte att det bara kommer ta slut en dag, näää för tusan heller, jag kommer stanna kvar här och hålla koll på er, bara så ni vet 🙂

Något viktigt som många inte tänker på är positivt tänkande. Det är så viktigt, för om du går runt och är bitter eller är negativ så kommer din kropp att få stryk. Allt sitter ihop i våra kroppar. Jag tänker varje dag “jag är frisk”

Jaja… det var bara lite tankar från mig. Nu vill jag att ni tänker lite också, läs på om cancer och socker och tänk positivt. Vakna varje dag och tänk att den här dagen kommer bli perfekt. Säg något snällt till någon, vem som helst. Så ska ni se att det ger effekt tillbaka till er.

Ha en fin dag alla!!!

Nya provsvar

Nya prover tagna den 10/12

En del prover lite sämre och en del lite bättre. Men det viktigaste är att jag fortfarande mår bra. De prover som avviker har en liten *

 

Blod, urin eller annat vätskeprov

Svaret skickat till på H – Hem Plasmacell R53 
2018-12-10 15:15
 Ovidimerat:
Nedan finns minst ett provsvar som inte är vidimerat, vilket betyder att ansvarig vårdpersonal ännu inte bedömt det.
Kommentar Svar på beställning 1119589109
Analys Resultat 
* markerar resultat som kan vara avvikande
Referensintervall Om provet
P–Immunglobulin A  16,9 g/L * 0,88-4,50 Svar ej vidimerat
P–Immunglobulin M  0,74 g/L 0,27-2,10 Svar ej vidimerat
P–Immunglobulin G  6,6 g/L * 6,7-14,5 Svar ej vidimerat
M-komponent 
Saknar verifierad NPU-kod
Se kommentar   Kommentar: SERUM: M-komponent av typ IgA-lambda, ca 16 g/L. /Sven Gustafsson, överläkare 
Svar ej vidimerat
P–Kappakedja(Ig), fri  14 mg/L 6,7-22,4 Svar ej vidimerat
P–Lambdakedja(Ig), fri  267 mg/L * 8,3-27,0 Svar ej vidimerat
P–Kappa/Lambda, fri kvot  0,05 * 0,31-1,56 Kommentar: Kvoten mellan fria kappa- och lambdakedjor är något utanför normalområdet (0,31 – 1,56), vilket talar för monoklonal produktion av fria lambdakedjor (Datorgenererad kommentar). 
Svar ej vidimerat
P–CA 125  255 kE/L * <35 Svar ej vidimerat
P–Glukos  5,0 mmol/L 4,0-6,0 Svar ej vidimerat
P–CRP  1 mg/L <3 Svar ej vidimerat
P–Calcium  2,47 mmol/L 2,15-2,50 Svar ej vidimerat
P–Albumin  35 g/L * 36-45 Svar ej vidimerat
P-Kreatinin 
Saknar verifierad NPU-kod
56 mikromol/L <90 Svar ej vidimerat
Pt-eGFR(Krea)relativ 
Saknar verifierad NPU-kod
>90 mL/min/1.7 >60 Svar ej vidimerat
P–Natrium  142 mmol/L 137-145 Svar ej vidimerat
P–Kalium  3,9 mmol/L 3,5-4,6 Svar ej vidimerat
B–Leukocyter  3,4 x10(9)/L * 3,5-8,8 Svar ej vidimerat
B–Hemoglobin (Hb)  120 g/L 117-153 Svar ej vidimerat
B–Trombocyter  190 x10(9)/L 165-387 Svar ej vidimerat

Bildresultat för vad är sojaprodukter

Ja ni soja älskare, vad tror ni? Jag försöker läsa på lite om detta, men som vanligt finns två sidor. Man måste bilda sig en egen uppfattning och sedan gå sin egen väg. Men det är intressant iaf.

https://www.getholistichealth.com/78198/soy-unfit-human-consumption-industry-lies/?fbclid=IwAR14YlnZY-O_RZPGe-g7X53Y0_mjytoZdTt2uQJRKN1wNrZq3qEZcp83rYc

http://www.lakareforframtiden.se/kost-och-halsa/livsmedel/soja/?fbclid=IwAR1JuDvqaSoX56oNkbpA27stKfeQRWNTMfNA0N5mSUYxS8xlz17_-mzlOOg

Hur låter detta i dina öron:

“Så tillverkas sojaprotein

Tillverkning av sojaproteinisolat sker i livsmedelsfabriker där sojabönor först blandas med en alkalisk lösning för att avlägsna fibrerna. Därefter kondenseras och separeras dem genom syrabad och, slutligen, neutraliseras sojabadet i en alkalisk lösning. Genom att syratvätten sker i aluminiumtankar läcker höga nivåer av aluminium ut i sojamassan. Den kvarvarande massan spraytokas vid höga temperaturer för att producera ett högvärdigt proteinpulver. Slutligen varmpressas sojabönan under hög temperatur och högt tryck. Mycket av innehållet i trypsininhibitorerna kan avlägsnas genom högtemperaturprocesser, men inte allt. Innehållet av trypsininhibitorer i sojaproteinisolat kan variera så mycket som fem gånger. [4] Emellertid har högtemperaturprocesser den olycksaliga biverkningen att förändrar andra proteiner i sojan så att de i stort sett blir ineffektiva. [5] Det är skälet till varför djur som uppföds på soja behöver lysintillskott för normal tillväxt. Nitriter, vilka är kraftfullt cancerogena bildas under spraytorkning. Dessutom bilds ett gift kallat lysinoalanin under den alkaliska processen vid framställning av sojaprotein [6].”

https://www.greatlife.se/artiklar-och-fakta/soja-inte-att-rekommendera

Som sagt det finns mycket intressant att läsa om mat och hälsa. Kom ihåg att DU är högst ansvarig när det gäller din hälsa. Jag VET varför jag fick cancer, jag har under 53 år misshandlat min kropp med fel mat/socker. Så bra som jag har mått sedan jag började med en ketogen kost (1år och 10 månader snart)  har jag aldrig mått i hela mitt liv och då har jag trots det en “obotlig” cancer. Mitt råd till er alla, börja fundera på vad ni stoppar i munnen och läs på, det är så intressant.

Ketosis

Läste lite på Annelies blogg, det är en tjej som också håller på med ketogen kost, precis som jag. Det är alltid trevligt att läsa och inse att man gör allting rätt själv. Den här tjejen är väldigt kunnig, därför kan jag med gott samvete dela hennes blogg här. Jag köpte faktiskt hennes kurs bara för att se hur hon jobbade och om den var bra. Jag blev riktigt nöjd, jag lärde mig inget nytt direkt eftersom jag själv är så pass påläst. Men jag kan och vill rekommendera den till er andra som är sugna att prova på Keto.

Jag har drivit min kropp på ketoner sedan februari 2017, 1 år och 9 månader. Jag mår hur bra som helst, trots att jag har min cancer, Myelom. Jag är helt övertygad om att det är min kost som fått cancern att hålla sig stabil. Den jäveln får inget socker av mig inte.

 

“Keto is da shit”!

Bildresultat för datortomografi

Jag gjorde en röntgen den 15/10, skelettröntgen. Men det tar alltid så lång tid att få svar, 14 dagar är en pina att vänta. Men i måndags den 29/10 kom svaret:

Omvårdnadsresultat
29/10
Rtg.svar kommit.
Finns inga destruktioner.
Lotta meddelad telefonledes.

Så jäkla nice, min blodcancer, Myelom har ännu inte skadat mitt skelett, tack och lov. Man blir så jäkla glad för varje dag man får må bra. Wohooooo!!!!!

Ta hand om er och visa massa kärlek.

Återigen får vi höra om socker och kolhydrater

Bildresultat för socker

https://www.tv4play.se/program/link/11794880

Jag är så glad att jag är helt sockerfri sedan 1,9 år. Jag hoppas och tror att många kommer att uppmärksamma detta och ändringar kommer att ske. Jag hoppas att livsmedelsverket tar sitt ansvar och belyser hur farligt sockret/kolhydrater är, nya riktlinjer behövs. Jag hoppas även att sjukvården får upp ögonen och informerar patienterna om sockrets inverkan på oss.

Jag kan inte mer än att be er läsa på om socker och vad den gör med oss, men eller utan cancer så är det åt helvete med det vita giftet.

Må väl vänner!

Uppskattningsgåvor / CBD-olja

Men asså på riktigt! Hur glad blev inte jag när jag fick dessa uppskattningsgåvor. Det jag har gjort för att förtjäna detta, tydligen, är att introducera cbd olja. Det var inte alls nödvändigt med presenter, men klart jag blir jätte glad. Jag tar själv cbd olja (utan thc) varje dag för värk och min cancer. Men cbd oljan har många många användningsområden. Förknippa inte cbd olja med knark, för då är du så dåligt påläst så du kommer få hemläxa av mig. Men personen som jag introducerade oljan för blev så glad så att tårarna kom. Smärta dagligen i 17 år, lite cbd olja gör så att värken är borta samt rörlighet tillbaka. Ja ni fattar själva att det blir som magi. Jag har själv inte tagit en enda värktablett på 1 år och nio månader nu, förklara det, innan åt jag voltaren som godis.

Jag är så glad för att kunna hjälpa en sådan fin människa.

Jag säger bara CBD-olja is da shit!!!

Läs gärna denna länk och titta på filmen: https://cbdolja.com/om-cbd-olja/

 

Tack för allt fint <3

 

Undersökningar ger alltid en smula ångest.

I går var det röntgen av skelettet, för att hålla koll så att Myelomet inte har gjort någon skada. Alltid så jäkla jobbigt och invänta svar på prover, man vill bara veta direkt. Men allt känns bra så då hoppas vi att min känsla är korrekt.

Njut av hösten och dess färger! Hösten är bästa årstiden, såååå vackert. Sen kommer det en härlig vinter men massa skidåkning hoppas vi (om inte myelomet har ätit upp mitt skelett).

Läkarbesök och provsvar

2018-10-08 14:27 Blod, urin eller annat vätskeprov H – Hem Plasmacell R53

Blod, urin eller annat vätskeprov

Svaret skickat till på H – Hem Plasmacell R53 
2018-10-08 14:27

Analys Resultat
* markerar resultat som kan vara avvikande
Referensintervall Om provet
P–Kappakedja(Ig), fri  13 mg/L 6,7-22,4 Svar ej vidimerat
P–Lambdakedja(Ig), fri  217 mg/L * 8,3-27,0 Svar ej vidimerat
P–Kappa/Lambda, fri kvot  0,06 * 0,31-1,56 Kommentar: Kvoten mellan fria kappa- och lambdakedjor är något utanför normalområdet (0,31 – 1,56), vilket talar för monoklonal produktion av fria lambdakedjor (Datorgenererad kommentar). 
Svar ej vidimerat
P–Immunglobulin A  15,3 g/L * 0,88-4,50 Svar ej vidimerat
P–Immunglobulin M  0,83 g/L 0,27-2,10 Svar ej vidimerat
P–Immunglobulin G  6,4 g/L * 6,7-14,5 Svar ej vidimerat
M-komponent 

Saknar verifierad NPU-kod
Se kommentar Kommentar: SERUM: M-komponent av typ IgA-lambda, ca 15 g/L. Sänkt IgG-nivå./ Sara Karlsson, ST-läkare 
Svar ej vidimerat
P–CA 125  227 kE/L * <35 Svar ej vidimerat
P–CRP  15 mg/L * <3 Svar ej vidimerat
P–Calcium  2,53 mmol/L * 2,15-2,50 Svar ej vidimerat
P–Albumin  40 g/L 36-45 Svar ej vidimerat
P-Kreatinin 

Saknar verifierad NPU-kod
56 mikromol/L <90 Svar ej vidimerat
Pt-eGFR(Krea)relativ 

Saknar verifierad NPU-kod
>90 mL/min/1.7 >60 Svar ej vidimerat
P–Natrium  141 mmol/L 137-145 Svar ej vidimerat
P–Kalium  3,6 mmol/L 3,5-4,6 Svar ej vidimerat
P–Glukos  5,6 mmol/L 4,0-6,0 Svar ej vidimerat
B–Leukocyter  3,8 x10(9)/L 3,5-8,8 Svar ej vidimerat
B-Hemoglobin 

Saknar verifierad NPU-kod
128 g/L 117-153 Svar ej vidimerat
B–Trombocyter  227 x10(9)/L 165-387 Svar ej vidimerat

Läkarbesöket i dag gick väl bra, jag ville prata immunterapi men det ville inte han. Blev tillfrågad om jag ville vara med i en studie, kan vara intressant så klart, men vill läsa på om det först. Allt låg ganska stabilt, en del prover bättre en del lite sämre. Men jag behöver ett par veckor till, typ till nästa provtagning för att se om de behandlingar jag gjort gör någon skillnad. Vi hoppas på det och att forskningen går framåt fort nu. Ovan ser ni mina resultat.

Så kort och gått så ser allt rätt stabilt ut 🙂 Det får man vara glad för.

Jag fortsätter och krigar mot cancern!

Relaterad bild