Snart behandling igen

Spara Arabien

Allt vad det gäller min behandling så har det stått rätt stilla dessvärre. Därför har det heller inte blivit många inlägg här. Dessutom har jag haft en del privata problem som gjorde att jag tappade en del energi.

Coronan har ställt till det ordentligt för väldigt många, även för mig och min cancer. Jag har inte kunnat resa och fått mina stamceller som jag skulle ha fått. Men nu ser det ut som om att jag kan få behandling snart igen. Träffade doktor Roland här i Dubai för två veckor sedan och han skulle se till att behandla mig här nu. Så det blir spännande fortsättning. Dessutom har vi kommit i kontakt med andra intressanta behandlings möjligheter för min del. Så det finns kanske hopp för mig iaf 🙂

Intressant länk:

https://gulfnews.com/uae/health/why-stem-cell-banking-service-is-an-investment-worth-making-1.1612173313227

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.