Fetma, socker, cancer

Läste just detta, inget snack om saken att socker göder cancer. Fast det har man vetat länge trots att sjukvården blundar för det, eller inte informerar oss. Hand i hand med livsmedelsverket och läkemedelsindustrin, då får man inte berätta sanningen. FY!! Kriminellt rent ut sagt, grrr…. Se länken nedan.

http://www.latimes.com/opinion/op-ed/la-oe-apple-cancer-and-diet-20171027-story.html

Jag fortsätter med min Ketogena kost som jag mår så bra av. Därav hoppas jag att kunna bromsa eller aldrig utveckla min cancer, ja det går kanske inte, vad vet jag, men jag ska ge den jä… cancern en riktig match iaf. Jag gör vad som helst för att få leva här på jorden med er alla fina nära och kära och underbara vänner.

Tack för att ni finns!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.