Ledig dag!

I dag är det inga behandlingar så det blir poolhäng och mycket läsande som gäller. Nej, jag läser inga böcker direkt, jag läser mest om cancer, nya mediciner och stamceller, så intressant. Just nu har vi ätit lite lunch i lougen och tar en kopp te.

I går var vi och åt middag med Dr. Roland och Dr. Lee, mycket trevligt och intressant. de berättade om det nyaste inom stamceller och immunterapi, jag hängde med rätt bra, men vill inte dela för mycket med er ännu då jag vill vara 100 säker på att jag fattat allt rätt, men jag återkommer ang. det.  Men de sa något annat som är rätt skrämmande, inom 5 år har vi ingen antibiotika som hjälper längre, det är läskigt. Den enda chansen här är immunterapi, det jobba som tusan på det nu och man har kommit långt. Här får vi bara knäppa våra händer och be om att forskarna lyckas väl med det.

Jag blir också behandlas med en typ av immunterapi, allt detta är så jäkla intressant så man kan inte sluta tänka på det. Jag är lite exalterad trots att jag har en jäkla cancer. Känner mig trygg hos dessa läkare och forskare, nu hoppas vi bara på att det ger resultat, då jäklar blire party gott folk, hahaha….

Kvällen avslutades med massage så klart, det är så lyxigt. Bildresultat för bedjande händer"

3 svar på ”Ledig dag!”

 1. Hej!
  Det är så intressant att följa dig på din resa. Jag har lärt mig massor av dig som ingen på någon av alla mina utbildningar jag vart på vet/sagt. En kanske konstig fråga men något som nästan alla säger är att man ska inte gå på massage om man har cancer och en rad andra olika sjukdomar. Jag är ju Diplomerad LPG Terapeut och kommer gå Axelsons massage utbildning i April. Så är väldigt nyfiken på vad dina läkare säger.
  Hur e d egentligen?
  Vad säger dina läkare om d?
  Kan d verkligen sätta “igång” mer än d hjälper?
  Håller tummarna för dig.
  ❤💞❤💞❤

  1. Jag tror inte det sätter igång mer. Men är osäker då jag aldrig stött på frågan förut och aldrig läst om det. Min läkare säger alltid till mig ”gå och ta en massage nu” så därför tror jag inte riktigt på det. Men det kan ju också bero på vad det är för cancer och hur långt gången den är. Men jag ställer frågan i morgon. Ska själv googla lite också.
   Har just haft två timmars massage igen här🥰

  2. Tror också det kan vara en ”försäkran” så ingen ska skylla på massagen sen. Om jag inte talar om att jag är sjuk så vet ju ingen. Jag har aldrig fyllt i en hälsodeklaration när jag tagit massage.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.