Behandlingsdagen avklarad

Ja då var denna behandlingsdag avklarad. I dag bjöds det på förebyggande som: Lever detox, C-vitamin, Mayers Cocktail och allt intravenöst så klart.

Jag fick även en ansiktsbehandling “Hifu” på köpet, jag tror dem tycker synd om mig så de brukar bjuda på lite sådant också, hahaha… Ni får googla själva på det.

På torsdag ska jag dit igen och få mera förebyggande inför den stora dagen som kommer att bli runt den 31/1, beroende på hur mina celler vill växa till sig i labbet nu. Nu ligger mina celler där och gottar sig och blir fina Car T Celler/NK celler med PD 1 som är “celldöd” Det sköter inte sig själv så klart, det sitter forskare och manipulerar mina egna celler nu. Så spännande och intressant, wow.

https://clincancerres.aacrjournals.org/content/early/2020/01/15/1078-0432.CCR-19-0267.abstract

https://en.wikipedia.org/wiki/Programmed_cell_death_protein_1

|  Handlingsmekanism för PD-1 / PD-L1-hämmare i MM.  Hos patienter med MM uttrycks PD-L1 på MM- och benmärgsmikro-miljötillbehörsceller;  PD-1 på NK-celler och T-celler.  PD-1 / PD-L1 signalering hos patienter med MM hämmar funktionen hos dessa immunceller, vilket gör att MM kan undkomma döden.  Både anti-PD-1 och anti-PD-L1 mAbs förhindrar denna interaktion.

Bildresultat för PD 1, car t cells, nk cells"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.