Behandling 3 avklarad

Behandling i dag igen, skönt nu har det bara varit sön, tis, tor, men ska dit i morgon igen. Förra gången jag var här så var det nästintill varje dag, nu har det iaf blivit två lediga dagar, rätt skönt faktiskt. Men man vet aldrig med                 Dr. Roland för det kan svänga och ändras, men det blir alltid bra iaf.

I dag fick jag mer intravenöst C-vitamin/Mayers Coktail och ytterligare en omgång med ansiktsbehandling “Hifu” här får ni en länk om vad det är: https://www.victoriasakademin.com/behandlingar/3d-hifu Nu blev det lite reklam för Victoria Grepo akademin eftersom jag tog deras länk, men det blir de säker bara glada för. Micke fick också lite boost i dag, renande för levern och C-vitamin, intravenöst så klart, riktiga grejer här.

Runt kl.16.00 här i dag (hemma 10.00) ska de kolla till mina celler, som ligger och växer till sig nu till fina stridsmaskiner i labbet. Efter det kommer Dr.Roland hit till hotellet med en utskrift/bild på hur cellerna har förökat sig. Så spännande! Hoppas mina celler gör ett grymt jobb nu under tillväxten i labbet och sköter sig bra när jag får tillbaka dem. Hoppas att jag inte blir för sjuk den 31/1 för då smäller det.

Asså bilderna, hahaha…. jag skyller allt på min man, fast jag är inte bättre kan jag lova, men man får bjuda på sig själv 🙂 Vi är väl inga pressfotografer någon av oss, men vem fan bryr sig, hahaha…

Nej, jag är nykter, hahaha.. När man ber Micke ta en bild, yaaaa… hahaha….

Gubben får leverboost och C-vitamin

Under Hifu behandling samtidigt som jag får dropp, effektivt kan man säga.

Lite lätt röd efter behandlingen

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.