Fullt upp i dag

Om 25 minuter ska jag åka till stan för att få ett intyg från läkaren så att jag kan förlänga mitt C-körkort. Efter det blir det provtagning för Myelomet. Sen blir det påfyllning av fransar hos den bästa av dem, VICTORIA! Sist men inte minst dags att fixa naglarna också. Mycket att stå i nu! I morgon firar vi midsommar med Angela och Björn, det ska bli kul 🙂

Det var just på Kent Anderssons åkeri jag jobbade på. Härliga tider. Skit kul jobb och arbetskamrater. 11 år totalt var jag där. Vi körde för posten i Stockhoms innerstad mest. Fick barn däremellan, jobbade höggravid och kom sedan tillbaka efter mammaledigheten. Hade bilbarnstol i bilen, hahaha… Just det jobbet kan jag sakna mycket.

Ha en bra dag alla fina!

9 svar på ”Fullt upp i dag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.