Nu är det spännande värre.

Bildresultat för blodprover

 

Blodprover tagna för Myelomet i dag. Kan knappt vänta, kommer maila doktorn redan i morgon, nej fan, jag ska maila nu så klart, hahaha… De måste tycka att jag är skit jobbig. Frågade på labbet hur lång tid det skulle ta tills proverna var klara “dessa är klara i morgon” sa sköterskan. Perfekt tänkte jag, ringer i morgon, men frågan är om han jobbar på midsommarafton. Rimligt är väl i början på veckan iaf. Nu hoppas vi att de värdena också har sjunkit till normala eller ligger stabilt iaf. Men tänk om de har sjunkit, då är vi närmare “Naken på Sergelstorg” Men mer övertygelse måste på plats innan jag helt vågar tro på att det är den Ketogenakosten, Basiska kroppen samt sockret som jag helt avstått har bidragit till minskade cancervärden.

Ni glömmer väl inte att hålla era kroppar basiska och minska rejält på sockret eller ännu bättre ta bort sockret helt.

 

Ps, mailade doktorn:

“Hej Bo!

I dag var jag och tog mina prover, de sa på labbet att det skulle vara klart i morgon fredag/midsommarafton.

Men antar att du kanske är ledig nu. Men jag vill verkligen veta hur det står till med mig, så fort som möjligt. Jag har riktigt svårt för att vänta och kontrollbehovet gör det inte bättre.

Jag uppskattar om du kan ringa mig och bifoga maila/skicka svaren till mig.

Btw, mitt Äggstockscancervärde har gått ner från 294 till 212, -82. Wow säger jag bara, dessutom gjorde jag nytt ultraljud i går och de hittar fortfarande ingen cancer. Där blir det provtagning varannan månad nu, det känns jätte bra.

Trevlig midsommarhelg!

Hälsningar

Lotta Elmér”

Ett svar på ”Nu är det spännande värre.”

  1. F*2#cn&k8i17; remarkable things here. I am very glad to peer your post. Thanks a lot and i am looking ahead to touch you. Will you please drop me a mail?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.