Så jävla glad!

En bra dag helt enkelt, vi är glada 🙂

Som ni vet hade mina äggstockscancer värden gått ner, vilket är så braaaa. I dag var jag på ultraljud och de kan fortfarande inte hitta någon cancer. Varför jag har förhöjda värden ca125 som gått upp och ner kan bero på något annat. Det är dock inte Myelomet som kan orsaka det. Men så skönt att få det svaret. Om det beror helt och hållet på min Ketogena kost vet jag inte ännu, men jag fortsätter med den så får vi se. Jag mår ju ändå skit bra på den, så det finns ingen anledning att sluta med det. Känns så förbannat bra, wohoo, lalala…..wohooo

Å snart är det Tylösan men brudarna från Göteborg, satan va kul. Älska min fina vän Annelie Tingstrand, Göteborgs finaste!

I morgon ska jag ta nya prover för att se hur Myelomet ter sig i min kropp, sen tar det nog en vecka innan jag får svar på det. Hoppas hoppas att det är bättre värden eller åtminstone inte sämre.

Kram!

19 svar på ”Så jävla glad!”

  1. Älskade fina vän, Du är helt fantastisk Lotta ❤️❤️❤️ Gud va gött vi ska ha det i Tylösand, bara en vecka kvar!

  2. Pretty section of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts. Anyway I will be subscribing to your augment and even I achievement you access conststenily fast.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.