Behandlingsdag 6 av 7

 

 

 

Kent, 60 år, ser ut som 50 😉 bryter kraftigt på sin dialekt, från Kinnahult, fick inte ligga, men sitter skit bra där. Han är färdigbehandlad, men väntar snällt på mig :))

 

 

 

Nu är kl.03.05 hos er och hos mig 08.05. I dag är den stora dagen, fy, magen knyter sig, samtidigt som jag känner en sådan stor tacksamhet. Ni vet ju att flickor inte bajsar, jag vill meddela att det är en lögn (nervösmage) Men alla säger att det kommer gå bra och det gör det så klart. Det tror jag med!

Jag har ett ganska stort kontrollbehov och när jag är utanför min bana där så blir jag lite orolig helt enkelt. Det är till och med svårt att söva mig, hahaha… sist bad jag att få träffa narkosläkaren dagen innan, talade om för honom att han inte skulle dricka alkohol och sova ordentligt, hahaha….. ja ni hör ju. Han skrattade och sa “jäklar vilket kontrollbehov du har, dessutom är du rådhårig” (sövning och rödhåriga har någon betydelse, har dock glömt vad, men det kan man väl googla)

Har precis klivit ur duschen och dricker en kopp te här på hotellrummet, ska strax fixa till mig lite, man vill ju vara snygg en sådan här viktig dag 😉

Min nya vän Kent kommer också, han ska också behandlas i dag, det känns bra, då har jag två fina män med mig i dag, i dag stannar Micke också under hela behandlingen. Han måste dock jobba lite i rummet bredvid, men så pass nära så han kan tjuvlyssna på mig och Kent, hahaha…. I går pratade vi om färg på avföringen samt dess konsistens, hahaha….. Dessutom frågade jag Kent om han ville “ligga” hahaha….. I behandlingsrummet finns det en behandlingsstol som man kan ligga i och en fåtölj som man sitter i. Jag tänkte att det var Kents tur att “ligga” lite, det tog en sekund så tittade jag på Kent och han på mig, asgarv, jag ville ju bara vara snäll. Klart att Kent skulle “ligga” lite, hahaha… Ja man måste ha lite kul också, så tokigt det kan bli.

När klockan hos er är 06.00 (11.00 här) så måste ni skicka styrka till mig, ni är kanske inte vakna då, men så fort ni vaknar, skicka styrka.

Hoppas på att få iväg mer i skrift här under dagen, men nu ska jag meditera en stund (jag vet inte hur man gör) eller bara slappna av och andas lite, är som en fiolsträng just nu.

Love you all  <3

7 svar på ”Behandlingsdag 6 av 7”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.