Behandlingsdag 5 av 7

Tillbaka på hotellet!

Det går framåt, det ska bli så skönt när det är över. I dag har det varit en lång dag, först sjukhuset för provtagning, sen kliniken för behandling. I dag fick jag två olika dropp, något som skulle göra det lättare för Car T Cellerna att jobba i min kropp, alltså dem jag ska få i morgon, som ska mota bort min cancer. Jag kan bli lite snurrig av det jag fick nu i dag, men känner inget just nu iaf. Hoppas jag klarar mig från snurrigheten/tröttheten, gillar inte att vara snurrig, bara om jag får dricka vin, hahaha….. Även i dag är jag tacksam för sällskapet av Kent, vi pratar på om allt möjligt och det får mig mindre nervös, jag var helt svettig ett tag av rädsla, men det gick över rätt snabbt. Tack som fan Kent!

Doktorn kommer att ringa i kväll och meddela vilken tid jag ska vara på plats i morgon. Han är nu på flyget från Japan där han själv har hämtat mina Car T Celler, där de främsta forskarna inom stamceller har gjort just mina celler. Nu kan vi bara hoppas och tro att det fungerar just för mig, att just min kropp vill samarbeta med mina manipulerade/omgjorda celler. Så i morgon får jag tillbaka mina celler, nu är dem super starka/stridsmaskiner och ska brottas med cancern. Heja mina nya superceller, välkomna tillbaka till min kropp, wohooo….

Ett svar på ”Behandlingsdag 5 av 7”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.