Nu kör vi Sussi

Susanne Koinbergs foto.

Nu kör vi Sussi!

Nu äntligen kommer jag kunna bevisa för fler hur effektiv den Ketogena kosten är. Jag har fått min första frivilliga vän i den ketogena världen. Tillsammans ska vi få Sussi att gå ner massor i vikt. I morgon ska vi träffas och sätta mål samt laga mat och baka. Shit!, vad roligt det är när någon verkligen vill prova det jag gjort. Nu vet ni ju att jag i första hand gör detta för att inte göda min cancer, jag svälter ut den utan socker och kolhydrater.

Nu har jag lyckas inspirera rätt många vänner faktiskt att tänka till på sockret/kolhydraterna och hålla sig basiska. En del har minskat ner på sockret, vilket är jätte bra. Men jag skulle gärna vilja se fler av er helt sockerfria, men det kan vara en utmaning. Jag är villig att stötta alla mina vänner som vill försöka, med det jag har lärt mig under mina dryga 8 månader på ketogen kost:

  • Tankens kraft när det kommer en svacka, svackan kommer med största sannolikhet inom de första tre veckorna, när du avgiftas av sockret/det vita giftet. Efter det kommer det öppnas en ny värld, den sockerfria världen där man inte har suget. Svårt att förklara, men tänk er själva att aldrig vara sugen på skitmat eller godis. Typ som att vara känslomässigt oberörd till mat/godis. Önskade att alla ni kunde få uppleva det jag känner.
  • Motivation till motion, vilket är viktigt för att känna sig tillfredsställd, motion får dig att må bra både fysiskt och psykiskt. Motionerar man så vill man heller inte stoppa i sig något dåligt efter det. Det behöver inte vara på ett gym, det kan lika väl vara sköna promenader, ibland i stan och ibland i naturen. På golvet hemma,lätta övningar, ta trappan ist för rulltrappan/hissen. Lite extra i vardagen kommer man långt med.
  • Sen till det roligaste, att få tillbringa tid i köket och från grunden få laga mat och baka. Jag älskar att få göra nya recept och prova olika nya rätter.

Det här kommer att bli skit kul! Ni kommer att kunna följa mig och Sussi hela tiden är tanken. Vi kommer varje vecka kunna se hur hon minskar i vikt och kommer att må så mycket bättre, inte bara för viktminskningen utan av att vara sockerfri, det är där den stora skillnaden kommer. Tar vi bort sockret/kolhydraterna så kommer vikten minska av sig själv. Vi ska äta mycket bra fetter som ger oss ketoner isf glykos.

Så taggad, glöm inte att följa oss under veckorna.

6 svar på ”Nu kör vi Sussi”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.