Ketogen Lördagsmiddag, så klart!

Förrätt: Kantareller på ett ketogent tortillabröd. Fröknäcke med skagenröra. Naturligtvis har jag bakat bröden själv och plockat kantarellerna själv på torghandeln.

Lövbiffrullader men inlindad cambozol, men en riktigt fet gräddsås, mums. Tanken var att det skulle ha varit blomkål och broccolimos till det, men det glömde, hahaha… Gick lika bra med en god sallad och alla blev mätta ändå.

Efterrätt: Rulltårta med hallon, grädde och riven choklad, det var riktigt gott. Dessutom utan kolhydrater och socker.

Ja, ni ser att det går fan ingen nöd på oss som lever på en Ketogen kost. Jag mår så sjukt bra på den kosten, tänk om jag hade fattat det tidigare, men bättre sent än aldrig. Tror nog jag ska ge mig på rulltårtan som är kvar sen i går nu, smaskens.

Allt för att hålla Myelomet i schack så det inte få en chans att utvecklas mer (hoppas, hoppas, hoppas)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.