Zürich och spännande möten

Bildresultat för spådam

För en tid sedan blev jag spådd, där det framkom att det kommer att ske mirakel. Är det de som händer nu? Jag vet att ni är nyfikna men det kommer ni att få vara en tid till. Jag har haft mycket givande möten här i Zürich och jag är så glad och tacksam för det.

Ni har en kropp, var snäll mot den (jag misshandlade min många år) tänk på vad ni äter och rör på er .

Ni har fina vänner, var snäll mot dem, var inte långsinta, var förlåtande ist, livet är för kort för att inte ha kul med dem man tycker om.

Många av er har en partner som ni säker går och är irriterade på och ibland har onödiga tjafs med, vilket i sin tur tar massa onödig energi från dig själv. Försök se alla fördelar ist, småsaker har ingen betydelse när det väl gäller. Skriv en lista på nackdelar och bra saker hos din partner så ska ni se att det rätt snabbt känns löjligt. Jag var själv dålig på detta förr, men man tänker om när livet tar andra vändningar. Cancern har trots allt lärt mig väldigt mycket, jag har fått massa kunskap om kroppen och ser lite annorlunda på livet nu.

Vad är viktigt och vad är inte viktigt. Det jag vill säga egentligen är att: VAR SNÄLLA MOT VARANDRA FÖR RISKEN FINNS ATT DU KOMMER ÅNGRA DIG NÄR DET ÄR FÖRSENT.

 

Massa kärlek till er alla från mig!  Bildresultat för snäll

Ett svar på ”Zürich och spännande möten”

  1. Bästa fina Lotta . Det är fantastiskt att få vara med dig på dina resor i livet. Du var bra innan men du växer som människa varje dag så underbart. Lycka till med miraklet 😘😘😘😘 ❤️❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.