Total omvändning i kosten

Vad fanns det jag kunde göra på egen hand för att mota bort cancern? Jag googlade och försökte få kontakt med olika människor som jag stötte på. Men det gick trögt, jag skrev till flera profiler men fick aldrig några svar. Lite frustrerad ville jag bara ha lite hjälp, jag ville ta del av deras erfarenheter och få några goda råd. Men dessvärre har nog alla fullt upp med sig själva, jag klandrar ingen, jag förstår. Så det var helt enkelt bara att börja doktorera i ett ämne som var helt nytt för mig. Jag ljuger inte om jag varje dag i snitt läst på om och om igen i två timmar om dagen. Jag känner mig rätt så bra kunnig i det jag tror på/hoppas på ska fungera på mig. Det får vi se!

Men det spelar ingen roll om det biter på cancern eller inte, jag har aldrig mått bättre. Jag ska senare i dag förklara exakt vad jag har gjort och gör, men nu har jag en Brasiliansk Vaxnings tid att passa, så vi hörs senare 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.