Tillbaka i stan efter härliga äventyr

Den 21 juni åkte vi i väg på äventyr i nya husbilen och kom hem i går. Med oss hade vi vårt barnbarn Tyra och hennes kompis Molly. Vi åkte först till Helsingborg och stannade där på en camping en natt. Sen vidare till Helsingör och genom Danmark och nästa båt till Tyskland. Vidare genom Luxemburg, Frankrike och till slut Spanien. Joo, vi stannade i bland, hahaha… det blev en del campingar på vägen. Det gick över förväntan med barnen, de var så duktiga. Sen stannade vi i vår lägenhet som vi hyr fram tills dess att vår egen är färdigbyggd, någon gång i mars nästa år. Vi stannade i Spanien i 10 dagar för att sedan köra hem igen. Barnen fick ta flyget själva hem, två 7-åringar, det gick såååå bra, duktiga tjejer. Jag och mannen körde hem över Champagne och handlade lite bubbel, 48 flaskor blev det. Naturligtvis alla under 3 gram socker per liter. Ni vet ju att jag går på ketogener och inte glykos, så inget onödigt socker här inte.

Det har blivit sköna varma dagar med mycket bad, så skönt. Men lika skönt att komma tillbaka till verkligheten också. Micke har dock jobbat en hel del under resans gång, både på vägen dit och på plats i Spanien, det är bara att gilla läget.

Nu har vi en spännande resa framför oss om 10 dagar, vi ska till Bangkok, ska berätta mer om det längre fram. Men det har en stor betydelse för mig/oss, det är ingen nöjesresa. Jag åker med skräckblandad förtjusning, kan man säga så? jag säger så för det är så jag känner.

Bjuder på lite sköna bilder här nedan

 

Nu börjar resan, tjejerna tittar på film.

Så här kan en middag se ut.

Här hjälps vi åt med disken.

Tjejerna är så modiga de sjunger karaoke

En av båtturerna

Vi kör vidare, barnen är glada och så duktiga bilåkare.

Vi hade kul på vägen så klart, här badar tjejerna på en camping.

Försökte få dem att sola lite också, men de vill bara bada så klart.

Ja vad säger man, gubben leker med barnen och han åker, hahaha…. Min härliga man bjuder på sig själv och är så fin och snäll.

Mera lek med lekfarbrorn

Härligt poolhäng, nu har de blivit bruna också, fina flickor.

Men vad är det för snygging i bakgrunden, mums 😉

Mera bus och lek.

Lite frukost på ballen.

Hemma hos nya fina vänner, tack för trevlig kväll Sussi, Paul och Amy.

Vattenland och galningarna åker, även Micke, men han mådde skit efter, hahaha… Men som vanligt snäll och gör det för barnens skull.

Nybadade flickor, nu är vi på väg från vattenlandet.

Lite fika på stan.

Härliga bilder, så glada barn, tänk vad lite vatten kan göra.

Sommar tatuering så klart.

Inte bara poolbad, lite havsbad också.

Lite barhäng blev det också. Kan tänka mig dessa två om typ 10 år, ojojoj….. Kalle, Linda och Jessica håll i hatten. Ni får igen, hahaha…. Ring inte mig 😉

På väg hem genom Champagne, vi började fylla på med bubbel. Vi hade prickat ut tre odlade spm hade champagne med under tre gram socker per liter, fick faktiskt med oss rosé också från en av dem.

Så här kan man se ut när man fått lite sol och är helt slut, hahaha… bjuder på den. Ser sjukt ledsen ut, men är bara lite trött.

Som ni vet är jag INTE fotograf eller författare, så tat som det är, hahaha… Ha en fortsatt fin sommar alla.

 

 

2 svar på ”Tillbaka i stan efter härliga äventyr”

  1. Underbara bilder från en toppenresa! Livet är underbart om man bara kan tillåta sig själv att faktiskt känna! 💖

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.