Bröllopsdag 5

På vår 5:e bröllopsdag får jag dessa fina rosor, sååå fina. Från världens bästa man! En man som alltid sätter mig och de närmaste först. Har alltid känt mig älskad även om vi som alla andra har haft våra upp och nergångar. Desto längre man har känt varandra ju mer tillit sjunker in.

Jag kunde aldrig haft en bättre man när det gäller min cancer heller. Micke går nästintill på en ketogen kost själv, han läser på alla förpackningar och hjälper mig med allt i matväg, vi räknar kolhydrater och socker tillsammans. Han vet exakt vad jag kan/vill äta och dricka. Under 1 år och 5 månader på ketogen kost har han aldrig försökt få mig att avvika från det jag tror på. Det kallar jag full respekt!

Myelom som jag har är en kronisk cancer och går i dagsläget inte att bota säger läkarna, men forskning pågår för fullt. Jag hoppas på att en dag kunna skriva till er, “jag fixade det, jag är cancerfri” Många nya metoder på väg. Jag är definitivt inte klar här på jorden iaf, det som finns där bortom livet får vänta ett bra tag till på mig. Jag förstår att dem vill ha mig eftersom jag är så jäkla fantastisk, hahahah…. men no no no…. inte ännu.

Jag vill tacka dig Micke för att jag kan känna mig trygg i din närhet och att du som jag gör allt i att försöka bekämpa helvetes cancern som finns i min kropp. Men vem vet, under kanske sker snart 😉 Jag älskar dig så otroligt mycket, mer och mer för varje dag. “Du och jag Alfred” Tack för allt du gör möjligt för mig/oss, tack för ditt stora hjärta. Jag är lycklig!

 

Ett svar på ”Bröllopsdag 5”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.