Solen skiner!

Hahaha… nu kom jag tänka på att jag alltid blir lite irriterad (nej det blir jag inte, men jag tycker det låter konstigt) över när folk säger “solen lyser” Men för fan! Lampan LYSER och solen SKINER. hahahah……

I dag skiner solen och jag med den. Blev väckt av min fina vän Kickan som hämtade upp mig och vi åkte till bästa byrån, Kontema IT och bokförde lite. Hade långt samtal med min bror, Arne som är super intresserad över vad jag har att säga om kosten, han har fattat att det är viktigt. jag försöker ju få med alla på tåget. Efter det blev jag inbjuden i grupp på Facebook av min underbara vän Annelie från Göteborg. Jag har blivit inbjuden att följa med brudarna till Tylösand i sommar. Det ska bli så sjukt roligt! Längtar satan kan jag säga, wooohooo!!! Sådant gör mig så glaaad :))

Jag har kört min 16 timmar fasta nu i två dagar, inga problem alls med det. Äter inte senare än 19.00 och inte före 11.00 dagen efter, totalt 16 timmar. Det finns många sätt att fasta på, kolla här: http://www.kostdoktorn.se/lar-dig-periodisk-fasta-ny-videokurs

Sen fick jag ett tips, jag gillar att få länkar och tips. Vitamin B 17, den ska också ha påverkan på cancer. jag ska läsa mer om det senare. Har ni hört talas om det så får ni gärna höra av er, eller om ni har något annat spännande jag kan ta del av så dela med er.

Snart hemgång och då ska jag hämta husbilen från Torö som ska besiktigas i morgon. Jag älskar husbilen, sån härlig frihetskänsla. Man bara drar iväg dit solen SKINER 😉 Det blir en lugn hemmakväll med mannen.

Trevlig dag alla fina där ute!

Ett svar på ”Solen skiner!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.