“Man måste ju leva också”

Ja det där citatet får jag höra rätt ofta “Man måste ju leva också”

Ja de vore ju på sin plats tänker jag! Men är det att trycka i sig en bulle eller en drink med mycket socker. Eller inte ens försöka göra något själv för att just leva. Ja det är nog OLIKA och OLIKA är bra. Men försök att förstå att för mig är det inte att unna sig en bulljävel, jag vill inte ha din bulljävel, inte intresserad, inte ett jävla dugg sugen, OKEJ? Det enda jag vill är att se Tyra och förhoppningsvis fler barnbarn att växa upp.

Så låt bara mig få gå min väg så får du gå din väg. Om du anser att äta socker är livet då ska du göra det, jag kommer inte att hindra dig. Känns det bra för dig så är det rätt för dig och jag kan köpa en bulle till dig 😉 Jag får ibland höra, men herre gud man måste väl få unna sig lite….. Ja det kan man göra om man väljer rätt saker. tex en kopp te, bär och grädde, lite god ost, lite mörk choklad. Eller ett jäkligt gott vin som har en sockerhalt under 3 gram per liter. Vilket faktiskt de flesta vinerna har eller iaf hälften av dem. Titta på etiketten när du handla på bolaget nästa gång, där står sockerhalten och det kan skilja mycket. Allt från under 3 gram socker per liter till 42 gram eller mer per liter.

Det är inget synd om mig, jag unnar mig rätt saker bara. Att hamna i Keto är det bästa jag gjort.

Sen har jag full respekt för andra som tänker att “jag tänker njuta den tid jag har kvar”, det är ett val man gör. Men för mig är inte ätandet den största njutningen i livet, det är min familj och mina vänner.

 

Ett svar på ”“Man måste ju leva också””

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.