Jagar läkaren igen, hur svårt ska det vara!

skrivet av Lotta Elmér 30 maj, 2017

Började jaga läkaren i torsdags, han har fortfarande inte hört av sig. Blir så jävla arg, ge mig bara en siffra på mitt prov för CA125/äggstockscancer. Så jag kan lägga det åt sidan åtminstone, grrr…. Jag har ett förhöjt värde på det provet som har pendlat upp och ner. Nu vill jag bara höra att värdet gått ner igen, för de hittar  ingen cancer när de undersöker.  Nu hoppas jag att han ringer här på eftermiddagen. Jag förstår att han har häcken full och gör säkert sitt bästa, MEN JAG VILL INTE VÄNTA. För Myelomet ska jag ta nya prover den 22 juni, sen tar väl det en vecka innan man får svar på det. Men jag mår prima och det är viktigast iaf 🙂

 

7 kommentarer

Philinda 19 juli, 2017 at 23:20

I am a little confused on how to take it the pills and then on eating or it might now be working right for me. If I take two in the morning and still drinking lots of water and then two more around three o’clock. I am not seeing the weight loss. What am I doing wrhnT?goanks,Sonya

Svara
full coverage car insurance Winter Park FL 20 juli, 2017 at 15:13

Taking the overview, this post hits the spot

Svara
full coverage car insurance Lorain OH 20 juli, 2017 at 20:36

At last! Someone with real expertise gives us the answer. Thanks!

Svara
auto insurance quotes Bowling Green KY 20 juli, 2017 at 21:39

Alright alright alright that’s exactly what I needed!

Svara
us agency car insurance Pasadena MD 20 juli, 2017 at 23:38

You’ve got it in one. Couldn’t have put it better.

Svara
affordable car insurance Springfield OH 21 juli, 2017 at 04:02

It’s posts like this that make surfing so much pleasure

Svara
cheap full coverage auto insurance Fair Lawn NJ 21 juli, 2017 at 07:46

It’s imperative that more people make this exact point.

Svara

Skriv en kommentar