Jagar läkaren igen, hur svårt ska det vara!

Började jaga läkaren i torsdags, han har fortfarande inte hört av sig. Blir så jävla arg, ge mig bara en siffra på mitt prov för CA125/äggstockscancer. Så jag kan lägga det åt sidan åtminstone, grrr…. Jag har ett förhöjt värde på det provet som har pendlat upp och ner. Nu vill jag bara höra att värdet gått ner igen, för de hittar  ingen cancer när de undersöker.  Nu hoppas jag att han ringer här på eftermiddagen. Jag förstår att han har häcken full och gör säkert sitt bästa, MEN JAG VILL INTE VÄNTA. För Myelomet ska jag ta nya prover den 22 juni, sen tar väl det en vecka innan man får svar på det. Men jag mår prima och det är viktigast iaf 🙂

 

7 svar på ”Jagar läkaren igen, hur svårt ska det vara!”

  1. I am a little confused on how to take it the pills and then on eating or it might now be working right for me. If I take two in the morning and still drinking lots of water and then two more around three o’clock. I am not seeing the weight loss. What am I doing wrhnT?goanks,Sonya

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.