Från 294 ner till 212. Wohooo!!!! -82 weeee!

skrivet av Lotta Elmér 31 maj, 2017

 

Jag det är sant, mitt provsvar för äggstockscancer visar att det har sjunkit från 294 till 212 (det ska vara under 35). Är det så att det börjar närma sig “naken på Sergelstorg” Kan detta betyda att det jag gjort själv med Ketogen kost och Basisk kropp faktiskt har hjälpt till? Vågar inte hoppas på det ännu, ska ta prover för Myelomet den 22/6 och skulle dessa också visa ett bättre värde så börjar jag nog tro på att det fungerar. Hoppas hoppas!!!! Men ni fattar att jag är skit nöjd så här långt, jag ska fan inte dö i cancer nu, glöm å dröm säger jag bara. Jag ska svälta ut eländet, på fredag blir det 17 veckor med mitt egna bota cancer-program. Som jag har forskat och läst allt jag kommit över, efter det har jag lagt upp ett eget program som jag tror/hoppas på och som passar mig. Tänk om det skulle fungera, då ska hela världen få veta och jag kan inte köpas av varken läkemedelsindustrin eller livsmedelsverket, på den fronten horar jag inte. Men om någon vill ligga lite för ett par hundra tusen så går det bra, hahaha…. (ett äkta Lotta skämt, förlåt)

Gynekologen som jag har fullt förtroende för, trots att det tog tid att få tag på honom och provsvaret , vi har en plan som vi gemensamt kom fram till i dag. Kändes bra för att han lyssnade och förstod min oro. Nya prover om ca två månader, i slutet på juli, så får vi se om de har gått ner mer, hoppas. Men innan dess en ultraljudsundersökning den 21/6 för att återigen få höra att det inte finns någon cancer på äggstockarna.

Kärlek till er alla 

10 kommentarer
7

10 kommentarer

Kalyn 20 juli, 2017 at 00:16

Knwodelge wants to be free, just like these articles!

Svara
payless auto insurance Summerville SC 20 juli, 2017 at 14:00

Thanks for sharing. What a pleasure to read!

Svara
car insurance quotes Huntington Beach CA 20 juli, 2017 at 18:57

The voice of rationality! Good to hear from you.

Svara
full coverage car insurance Glen Ellyn IL 20 juli, 2017 at 19:29

You write so honestly about this. Thanks for sharing!

Svara
cheap non owners insurance in Dearborn Heights MI 20 juli, 2017 at 20:14

You’re a real deep thinker. Thanks for sharing.

Svara
cheap car insurance quotes New Bern NC 20 juli, 2017 at 22:10

Your posting really straightened me out. Thanks!

Svara
direct auto insurance Peoria IL 20 juli, 2017 at 23:12

Was totally stuck until I read this, now back up and running.

Svara
low income auto insurance dmv Folsom CA 21 juli, 2017 at 00:03

That’s really shrewd! Good to see the logic set out so well.

Svara
best auto insurance in Miami FL 21 juli, 2017 at 02:41

Felt so hopeless looking for answers to my questions…until now.

Svara
car insurance Denver CO 21 juli, 2017 at 08:33

Thanks for being on point and on target!

Svara

Skriv en kommentar