Godmorgon! Besiktiga husbilen i dag.

skrivet av Lotta Elmér 13 maj, 2017
Det här var på Sweden Rock förra året med våra godingar Annelie och Martin från Göteborg. 

Så skönt att vakan och se vädret utanför, wow. I dag ska jag besiktiga husbilen, husbilen är en hon och heter Doris. Kanske blir det en natt i Doris i dag, vi får väl se. Det är Tyras favorit, hon älskar husbilen och jag med. Så mycket kul hon har haft med oss när vi crusat runt i den. Snart dags igen, sommaren är runt hörnet. Tror det blir Gotland i år, eller Furuvik elle nått annat.

Micke drog iväg till Fågelbro och spelade golf i finvädret.

Jag har faktiskt en skit liten förkylning känner jag eller så är det pollen för ena ögat känns lite också. Men har klarat mig mycket bättre i år. Kan det vara Keto kosten som gjort det, hmmmm… kan vara så.

Trevlig sollördag på er!

1 kommentar

anna 13 maj, 2017 at 07:32

bästa lotta. grym blogg! du inspirerar.

Svara

Skriv en kommentar