Godmorgon! Besiktiga husbilen i dag.

Det här var på Sweden Rock förra året med våra godingar Annelie och Martin från Göteborg. 

Så skönt att vakan och se vädret utanför, wow. I dag ska jag besiktiga husbilen, husbilen är en hon och heter Doris. Kanske blir det en natt i Doris i dag, vi får väl se. Det är Tyras favorit, hon älskar husbilen och jag med. Så mycket kul hon har haft med oss när vi crusat runt i den. Snart dags igen, sommaren är runt hörnet. Tror det blir Gotland i år, eller Furuvik elle nått annat.

Micke drog iväg till Fågelbro och spelade golf i finvädret.

Jag har faktiskt en skit liten förkylning känner jag eller så är det pollen för ena ögat känns lite också. Men har klarat mig mycket bättre i år. Kan det vara Keto kosten som gjort det, hmmmm… kan vara så.

Trevlig sollördag på er!

Ett svar på ”Godmorgon! Besiktiga husbilen i dag.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.