Doris la av, mitt på Essingeleden

Det kommer väl aldrig lägligt när en bil går sönder. Men en fredagseftermiddag mitt på Essingeleden, halv kul kan man säga. Bilens batterilampa lyste och helt plötsligt bara stannar Doris. Inte ens varningsblinker fungerade, alltså något med strömmen. Jävligt obekvämt kan jag säga, men som tur var var Victoria precis bakom mig med sin bil, så hon kunde sätta på sin varningsblinkers. Men det tog inte lång stund innan vi fick hjälp, först en bil som stod bakom oss och varnade, sen en som bogserade bort oss till Aspudden sen kom bärgaren.

Det tog kanske 30 minuter och nu kommer det jag vill säga. LÄMNA ALDRIG NÅGOT LEVANDE I BILEN PÅ SOMMAREN. Helvetes jävlar vad varmt det blev, helt sjukt, svetten rann om mig. Så jag förstår att det tar inte lång tid för ett barn eller en hund att kollapsa. FY FAN på ren svenska.

Men ett annat fenomen är när de andra trafikanterna åker förbi och tutar, pekar finger osv. Vad i helvete tror de, att vi stannat för att ta en fika eller. Jävla idioter! Där sitter man helt svettig och det är nog jobbigt som det är, ja men för fan då tutar vi lite och pekar lite finger också, grrrrr….. Tur att jag inte fick tag i deras äckliga små pekfingrar för då hade ortopeden haft fullt upp, hade brutit av dem, hahaha….. Ja! Det kändes så just då iaf.

Men annars är det bra, ingen symtom än så länge. Lite stel i kroppen men det är de flesta i min ålder bruka jag få höra här och där.Nej, inget att klaga på så här långt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.