Det går enligt plan

Bildresultat för ketogen kost

Ketogen kost

I går var det måndag igen och en ny vikt från Sussi kom. Nu har hon kört 4 veckor på Ketogen kost. Total viktminskning på 4 v. är 4,2 kg. Precis så som vi vill ha det, sakta och SÄKERT. Detta är e perfekt fart på viktminskningen om den ska vara långsiktig och det ska den så klart vara. Bra som fan Sussi!!!

Jag har själv nu varit på kosten i 38 v. Jag mår prima trots min cancer som jag i nuläget inte känner av. Men det är klart jag är rädd att den ska dyka upp, fy hemska tanke. Men som sagt jag gör mitt yttersta varje dag för att försöka/om det går att svälta ut den genom att strypa allt socker och hålla mig basisk, en del tillskott tar jag också. Som ni vet så behöver cancer glykos för att överleva, så ett enkelt val för mig, Ketogen kost! Dessutom helt sockerfri som är en härlig känsla i sig och den blir bara bättre ju längre tiden går faktiskt.

Ett svar på ”Det går enligt plan”

  1. Bra jobbat Lotta. Jag är inne på mitt 3:e år som sockerfri o med minimerat kolhydratintag. Mår super bra ? kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.