Jaha, då blev man 54 år i dag 🙂 Jag har tänkt leva minst 20 år till

Känner mig starkare än någonsin, trots den förba….. cancern.

Jag skulle ha fått en kallelse till läkaren under oktober månad, tror ni det har kommit någon, NEJ. Så illa tycker jag! Jag får en diagnos i februari och får genomlida två benmärgsprov, efter det får jag träffa en läkare i 15 minuter som konstaterar Myelom/blodcancer, sen inget mer. Provtagningar som man själv får kämpa sig till att få svar på, blir så jävla irriterad. Sen får man gå med sin jävla sjukdom helt själv och undra massor. Tur att Google finns, har fått lära mig allt själv. Det är jäkligt märkligt att ingen inom vården har frågat hur man mår psykiskt, det är trots allt en cancer diagnos som slängs i ansiktet på en. Läkaren har ju inte tid med mig då han måste prioritera de som har insjuknat redan. Jooo, jag fattar väl det, men svar på proverna kan ju fan inta ta så lång tid att skicka, be en sköterska göra det då, grrrr… Det tog en månad för mig att få provsvaren sist, då fick jag själv beställa dem från journalservice. De svaret läkaren gav var att allt såg likadant ut som tidigare. Men för fan ge mig lablistan som jag bett om 3 ggr, för helvete, hur jävla svårt ska det vara. Inte ens det kan de göra, det är viktigt för mig att få den, min terapi är att läsa om alla provsvar.

Men hur som är läkaren riktigt bra och han irriterar nog inte mig med flit, men när jag träffar honom så måste vi ha en bättre plan för mina provsvar, jag vill ha dem pronto. Det blir skit jobbigt att gå och vänta på svar. Nästa prov tas den 7 dec.

Jag fortsätter med min ketogena kost och mina tillskott och hoppas på att det ger mig lång tid. Känns ju jäkligt bra iaf, jag har ju aldrig mått bättre trots cancern. Kan jag ha fått cancern att stanna upp lite för att jag inte matar den med glykos? Hoppas!!

 

 

Ett svar på ””

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.