Buffé

Bildresultat för frukostbuffé

Hur fan tänker en del!

Jag äter i stort sätt varje morgon en frukostbuffé, jag tänker inte säga vart då jag väljer att inte hänga ut stället. Det är inget fel på buffén eller stället, det är dem som grisar runt där som det är fel på. Om du är en av dem som inte fattat hur det går till att äta buffé så ska du här få dig en lektion av mig.

  1. Man tvättar händerna, sprita gärna händerna om det är möjligt. Här ser jag äckelpäckel komma direkt från gymmet, rakt in i buffén med svettiga kroppar och händer som tagit i alla redskap. Jag spyr! Jag skiter i att dem är svettiga, men för bövelen tvätta dina händer. Sen har vi den som får något på fingrarna, typ fil eller smör. Då åker deras fingrar in i munnen så suger man av dem lite och efter det tar man i besticken som man ska lägga upp med. Äckligt!
  2. Man tar inte i maten med fingrarna, man plockar inte ost, nötter, gurka eller annat med händerna. Jäkla svin (hahaha…) Vem vill ha deras bakterier, dessa människor har säkert varit på toan innan och “glömt” tvätta händerna också. Den här typen jag pratar om nu har inget hygien tänk alls. Jag undrar hur det ser ut hemma hos dem, hahaha…
  3. Man brer inte sin smörgås vid buffébordet. Man tar sin jäkla smörklick på tallriken och sen brer man vid bordet där man sitter. Varje dag ser jag dessa människor utan vett och etikett bete sig värre än barn. Hela smör byttan är full med brödsmulor, frön och annat. Jag tänker på allergiker också som inte tål frön och nötter. Hela jäkla smörskålen är ju full av massa skit från deras bröd. Så jäkla ofräscht! I går såg jag en man, han bredde sin smörgås vid smörskålen/buffén och sedan går han lös på leverpastejen, hahaha… fy fan jag kokar nu, då tar han den lilla “tårtspadeln” som tillhör pastejen och börjar bre på pastej med den också. Sen lägger han tillbaka spadeln som nu har fullt med smör. Jäkla pucko!! Så snuskigt, ser ju jätte kul ut för alla andra, suck. Man blir riktigt sugen på lite pastej, NOT! Dessutom stoppar fanskapet upp hela kön, men han är så korkad så det fattar han inte 😉 Det var faktiskt en personal som gjorde likadant en gång.
  4. Sen när man har ätit klart tar man bort sin jäkla bricka. Så att man snyggt kan lämna plats till någon annan, nej för tusan, inte ens de klarar dem av.
  5. Sen tar man inte hela tallriken full och lämnar hälften. Man tar flera gånger istället, det borde alla förstå. Det är tur att jag har lärt mina barn hur de ska uppföra sig vid en buffé iaf.
  6. Sen gäller det att använda de redskap som är avsatt för varje produkt. Skinka med  skinkgaffeln, kalkon med kalkongaffeln, ost med ostgaffeln osv….

Tänk att det ska vara så jäkla svårt! Men det värsta är nog när de står och brer sin smörgås vid buffén och stoppar upp för alla andra. Så nu vet ni hur ni inte ska göra och hur ni bör göra. Någon som vill äta buffé med mig, hahaha… Om du är en av dessa så skärp dig genast, sluta och snuska dig. Nu pratar vi bara vuxna människor som beter sig äckligt. Alla restauranger/bufféer skulle ha handsprit till hands där alla var tvungna att sprita sig innan. Dessutom en skylt med bufféregler, hahaha… som jag har skrivit. Jag ska sadla om till buffépolis!

 

2 svar på ”Buffé”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.