Att ha ketogener som bränsle

Relaterad bild

För er som vill testa på ketogen kost, så vill jag be er att stå ut i minst tre veckor. För mig var det då det började hända grejer i kroppen. Det tar ett tag att avgiftas från sockret. Men när det väl är gjort så mår man så bra. Att inte vara sugen på sött eller kolhydrater är det bästa som hänt, efter barnen vill säga. Hjärnan blir klarare, lättare att lära sig saker, mitt huvud blev helt enkelt snabbare och piggare, inga dippar under dagen. Wow, jag mår prima trots helvetes cancern (Myelom). Dessutom tappar man många onödiga kilon, kroppen blir en fettförbränningsmaskin.

För att underlätta så bli medlem hos https://www.dietdoctor.com/se/ och www.lchfarkivet.se där får ni mycket hjälp samt massa goda recept. Se detta: https://www.dietdoctor.com/se/medlem/kurs/keto?autoplay=1009144#5

Jag borde ta mig fan få vara medlem gratis så som jag promotar dessa sidor. Men det gör jag för er skull, för dem är jätte bra faktiskt. Ta nu beslutet och bli en “ketojan” ni också, låt mig veta hur det går för er, skriv gärna och berätta, det skulle göra mig glad.

Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.