Äta frukost kl.03.00 har blivit en vana

Bildresultat för klockan i thailand"Bildresultat för dripp in arm"

Nu har man kommit in i Thai-tiden ordentligt. Nu vaknar vi 08.00 här (hemma 02.00) äter frukost runt 09.00. Jag har rätt svårt att ställa om mig faktiskt, det tar lång tid.

Snart är det dags att gå till kliniken igen, mer förberedande inför den 2/2-2020 kl.2 (14.00) Vi får väl se hur jag mår efteråt, hoppas det inte blir för jäkligt bara. Jag är till och från rätt nervös faktiskt, men det känns helt okej och jag tvivlar inte på forskarna. Dr. Roland, Dr. Lee och Dr. Ban (vet inte hur det stavas) känns helt trygga i sin sak. Dessutom bästa sköterskorna på plats, man märker inte ens när dem sätter nålen, har aldrig varit med om så bra “infartssättare”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.