Vad är att unna sig?

Bildresultat för vuxenmobbning

Jag är så jävla trött på diskussionen!

Vad är att unna sig? Jag för vissa är det att äta fel mat, i mina ögon fel mat. Bullar, godis, pasta, ris mm…….. Men det är vad jag tycker, det behöver inte gälla för dig och jag ger mig inte på dig om du inte tycker och tänker som jag. Alla gör ett eget val, av vad vi vill tanka våra kroppar med. Jag tankade min kropp helt fel under många år, typ 53 år. Ja, det gav mig cancer, tror jag iaf. Som vanligt så får DU tro vad du vill, det har jag inga problem med. Vad vi än tror på eller vill försöka med så har vi ingen rätt att klanka ner på varandra eller utföra vuxenmobbing. Jag råkade skriva i en av de cancersidor jag är med i på facebook att jag försöker på mitt sätt mota bort min cancer. Wow säger jag bara, det skulle jag aldrig ha gjort, för nu jävlar tog det skruv. Jag skulle minsann inte komma här och ge någon dåligt samvete för de äter socker och kolhydrater. Som om det var min tanke, NEJ varför skulle jag vilja få någon att må dåligt, jag är väl för fan ingen elak människa. Frågar man dem som känner mig så är jag nog en av de snällaste de träffat. Här blev det riktigt obehagligt faktiskt, de fullständigt lynchade mig, jooo det är sant, de sa t.o.m att det säkert var någon reklam och att jag skulle kanske bli utesluten. Så nu vågar jag inte yttra mig mer där, helt galet. Jag var så ödmjuk i min ton och jag var inte ens i närheten om att ge någon dåligt samvete. Det var en kvinna där som ville veta vad jag gjorde för att försöka hålla cancern i schack, men då stängde de ner hela tråden direkt, hahaha… så dåligt. Jaja, de som litar blint på skolmedicinen får tydligen skriva vad de vill och mobbas också. Jag tror på både och, dessutom mobbar jag ingen 🙂

När vissa “unnasigpersoner” behandlar folk som vill försöka hindra/bota sin cancer med rätt mat och tillskott som om de vore dumma i huvudet, då blir jag förbannad. Jag får inte säga till en cancersjuk person att de är helt galna om de inte slutar äta kolhydrater och socker NU. Jag skulle aldrig säga åt någon att sluta med kolhydrater och socker, utan jag berättar bara vad jag gör för att få leva länge trots min cancer. Alla får göra vad de vill utan att jag börjar dumförklara någon. Varför har vissa sådant jävla behov, jag fattar inte. Vem fan säger att du eller jag har rätt, låt folk vara för fan.

Jag vet att många cancer sjuka har skit svårt att äta överhuvudtaget och att det då kanske är bättre att äta något än inget, så klart. Jag förstår det till 100% men samtidigt måste en “unnarsig” förstå varför någon annan går en annan väg. Vi måste vara ödmjuka mot allas val. Ofta tror “unnarsigare” att man vill ge dem dåligt samvete, men nej, det vill jag inte göra, men kanske får de dåligt samvete av sig själva, mmm tänk på den ett tag, de kanske innerst inne vet/tror att de är fel mat dem äter, ja vad vet jag, det var bara en tanke 😉

Jag tror att det finns många sätt att ta emot ett cancer besked på. Man kanske blir helt förlamad av skräck och börjar tröstäta “unnasig”, ner med handen i godisskålen. Eller så blir man jävligt förbannad att cancern flyttat in ens kropp utan lov och påbörjar en vräkning. Ut din jävel, här ska du fan inte bo och ska du vara här så håll dig jävligt lugn.

Jag tillhörde nog den sistnämnda, bort äckliga cancer bort. Jag började studera min sjukdom och började leta efter fakta, avhandlingar, studier, forskningar osv. Jag hittade mycket fakta, som jag var tvungen att tro på. Då ska ni veta att jag är jävligt kritisk, tar reda på allt.

Så att cancer vill ha socker/kolhydrater det vet man, nobelpris utdelat på det. Därför får man en sockerlösning vid röntgen (för att kunna lokalisera cancern bättre) och att cancermediciner ofta innehåller socker (för att cancern ska äta medicinen) Men som sagt alla gör som de vill!

Jag tänker/har provat med Ketogenkost och en del tillskott nu under dryga 11 månader nu. Det tar tid så klart, det går inte att tro att det ska gå på en vecka eller två att besegra cancer. Men min cancer har stått still och vissa värden även blivit bättre, så vi får väl se om det håller i sig. Dessutom mår jag så jäkla bra nu, har aldrig mått bättre. Men frågar man en “unnasigare” så fungera det icke, säger en som inte ens är villig/eller har testat, jävligt märkligt att de kan uttala sig om det. Men det är deras tro och det får man ha respekt för så klart, upp till dem.

Men jag tror att jag gör helt rätt just för mig iaf. Jag vill bara berätta hur jag går till väga och vad som känns rätt och bra för mig, sen gör ni alla andra som ni vill och det som känns bra för er.

Jag är beredd att UNNA mig det bästa för mig i matväg, en KETOGEN kost. Sockersuget försvinner efter ca 3 veckor;) Dessutom gör den att jag mår prima, så vad har jag att förlora, INGET så klart. 

Sen tycker jag att ni ska läsa här: http://www.svaradoktorn.se/

Ska vi säga så!? Klart slut på diskussioner som bara handlar om vuxenmobbing.

Hoppas ni alla får en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.