Tror på det jag gör

Hoppas, hoppas att det fungerar

Jag har ju bestämt mig för att inte ska ha cancer, den ska bort eller åtminstone hållas i schack och inte utvecklas mer. Så det jag gör är sådant jag läst mig till och som andra har lyckats med när det gäller att få bort cancer. Men om det fungerar på mig vet vi inte ännu. Det får proverna visa om ca 5v. Men vad gör jag om det fungerar? Jo, jag blir skit glad så klart, men sen vill jag naturligtvis sprida detta fort som fan. Då måste alla få veta det. Hur gör man då? Har funderat på detta ett tag, ja man kan ringa någon tidning kanske, men kommer de ens bry sig, kommer jag få uppmärksamhet isf. Blir nog svårt! Nu har jag sagt till så många att den dagen, om min ketogena kost och basiska kropp skulle sänka mina cancervärden så ska jag gå naken på Sergelstorg. Varför det undrar folk, joooo för då kan ni ger er fan på att jag får uppmärksamhet, ingen vacker syn kanske, men va tusan, man får bjuda på sig själv. Kanske kan få med mig några vackra damer på detta, hahaha… Ni ställer väl upp 😉

Skämt och sido, i vecka bör mitt ca 125 prov vara klart. Det ska bli intressant och se om det ändrats något. Håll tummarna gott folk så kanske ni får se mig naken på stan, hahaha….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.