Spå dig och din framtid

skrivet av Lotta Elmér 6 september, 2017

Relaterad bild

Ni som skulle vilja spå er så vill jag varmt rekommendera Irma. Det var hon som b.la såg att jag hade blodcancer långt innan läkarna upptäckte det. Det var hon som sa “Lotta det är något med ditt blod, du måste uppsöka läkare” Vilket jag gjorde och mycket riktigt…. Det var hon som sa att jag skulle bli mormor igen, mycket riktigt… Hon är en mycket duktig medial kvinna. Hon kommer nu under veckan finnas i Trollbäcken/Tyresö i Stockholm. Vill ni boka en tid hos henne så hojta till.

Jag var hos henne i måndags och min framtid ser ljus ut!

2 kommentarer

Anonym 7 september, 2017 at 16:59

Var kan jag nå Irma?
Kram
Lena

Svara
Åsa 18 september, 2017 at 22:33

Hej! Var kan man nå henne?

Svara

Skriv en kommentar