Provtagning

Bildresultat för provtagning

I dag blir det provtagning för både Myelom och CA125/äggstockscancer. Men det finns ingen äggstockscancer, eller de hittar ingen iaf.

Jag var på Karolinska i måndags för gynekologisk undersökning igen, typ 10:e gången, för jag själv har krävt det. Jag vill för fan ha svar varför mitt CA 125 är förhöjt, inte mycket begärt tycker jag. Jag har frågat alla gynekologer och min Myelom läkare om det kan ha samband med Myelomet, att CA 125 höjs pga av det. Men NEJ NEJ svarar både Myelom läkaren och gynekologen.

Men när jag träffade den kvinnliga gynekologen i måndags så hade hon betydelsefull info, jag har inte träffat henne förut. Då var hon påläst innan hon tog emot mig, hon hade gått igenom min journal ordentligt och visste att jag även hade Myelom. Hon hade tagit reda på att det visst kan ha ett samband, hon uppmanade mig att gå hem och googla fram det hon hade hittat, se länkarna: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9286307 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2704975/

Jag har nu skickat länkarna till min Myelom läkare, bad ödmjukt om han kunde titta på detta, men inget svar ännu, han har väl fullt upp, eller så är jag obekväm. Hoppas inte, för jag gillar honom och vill ha en fortsatt bra relation med han. Men om han inte visste detta innan så kan han iaf studera det lite tycker jag.

Jävligt påfrestande att behöva gå till så många olika specialister innan man får någon som vet något eller anstränger sig att ta reda på svaret. Från dag 1 har jag varit min egen läkare och tagit reda på hur jag ska göra bäst för mig. Ketogen kost samt bort med allt socker är det viktigaste, socker bidrar till många sjukdomar. Sen att hålla sig basisk, i en sur kropp trivs alla inflammationer och annat elände.

En vän skrev “Men va bra Lotta att du har fått hjälp” Hjälp, vilken jävla hjälp???? Nej, INGEN har hjälp mig, förutom min man som hjälper mig från allt med maten till artiklar, pratar med läkare mm. Men jag har lärt mig väldigt mycket på vägen och nu vill jag bara säga en sak till Er. TA BORT SOCKRET/KOLHYDRATERNA NU! Innan ni blir sjuka och det kan sluta med cancer dessvärre, cancer äter socker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.