Premiär tur med husbilen

I dag drog vi iväg till hemlig plats med husbilen, första turen för denna säsong. I går fick Micke ta tåget till Dalarna där vi har haft husbilen på vinterförvaring. Ni vet, jag har ju inget körkort, så ingen användning av mig, kunde inte köra dit honom direkt. Men i dag skrev jag till transportstyrelsen och bad dem att inte dra in mitt körkort, hoppas på en minimal tid utan kk iaf. Vi får väl se vad de bestämmer sig för, 1-3 månader blir det iaf, hoppas på en månad, eller jag hoppas på att de inte drar in det alls, men det lär väl inte hända.

Vi har ätit kycklingfilé på salladsbädd med hot bearnaisesås, saltgurka. Ketogent och gott. Sen blir det jordgubbar och grädde, kanske en chokladbit också.

Robinson får man inte missa heller. Ja man kan leva som hemma i husbil.

Myelomet hoppas jag håller sig borta, ska ta nya prover runt den 7 maj, alltid oroligt när man kommer nära provtagningsdagen, sen den jäkla väntan på provsvaren. Har det blivit sämre eller står det still, det är det som gnager i skallen nu. Men jag känner mig helt ok 🙂

 

2 svar på ”Premiär tur med husbilen”

  1. Härligt med husbilsliv! Fast vi har inte kopplat in tv:n och lär nog aldrig göra.😉
    Håller tummarna för att allt står still vad gäller proverna. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.