Nytt datum!

Bildresultat för car t celler
Nu har jag fått nytt datum för min behandling med “car T celler”

Det blir den 2 maj, så nu känns det bättre igen. Jag har fått information om att bli inlagd på sjukhuset den 2 maj och ca 3-4 dagar framåt, det ska vara de dagarna jag kan bli dålig. Sen blir det förmodligen återhämtning och observation på hotellrummet 12 dagar till efter det. Så denna vistelse blir lite längre, typ 3 veckor.

Jag ska ta nya prover i morgon och då får vi se om min behandling med “NK cellerna” har gjort någon nytta. Det håller vi tummarna för.  Återkommer med provresultaten om några dagar.

Både NK celler och car T celler är en typ av immunterapi som dödar cancer.  Om man orkar och är intresserad finns det massor att läsa om det, bara att googla på 😉 Här är en länk av såååå många:  https://illvet.se/medicin/sjukdomar/cancer/immunterapi-botar-94-procent-av-leukemipatienterna

Jag vill bara förtydliga att jag inte tar några mediciner eller har behandlats med cellgifter och kommer inte att göra det heller.  I dag mår jag bättre än någonsin! Skulle tro att det beror på min Ketogena kost och NK cellerna jag fick för ett tag sedan.

I den bästa av världar kommer jag att bli cancerfri eller åtminstone hålla eländet i schack.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.