Nu är jag rädd igen

Doktorn var här för ett par timmar sedan. Han ville kolla hur jag mådde och berätta om morgondagen. Det kommer bli lite värre än i lördags, mycket starkare/större dos celler. Han informerade om hur jag kan må under tiden. Mycket sämre än sist, jag kommer att bli “dizzy” och kommer bli kvar minst två timmar efter behandlingen. Åååååå….. nu blir jag rädd igen, men kommer så klart att klara det. Men oron är så jobbig, okej att ha ont, men bli snurrig gillar jag inte alls (kontrollbehovet). Men, men, bit ihop bara! Det är iaf den sista behandlingsdagen för denna gång. Men det är skönt när de säger att “We´ll fix you, don´t worry”

Så ännu en gång, skicka massa styrka till mig runt 06.00-12.00, er tid. Jag behöver det verkligen. Nu blir det orolig mage igen och det som inte händer tjejer kommer att hända.

Bildresultat för bajskorv

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.