Nu är det snart dags

Bildresultat för car t celler

Resan är nära nu, tanken var att jag skulle åka i morgon men bokade på lördag ist, vill inte vara där en dag längre än nödvändigt. Är så trött på Bangkok nu.

Men det är med skräckblandad förtjusning som jag längtar efter att ta emot mina “Car T Celler” Det är enda sättet att för mig kanske bli frisk och få leva lite till, så vad fan har man att välja på liksom, inget, bara att bita ihop och göra. Men sjukdomen/Myelom har inte plågat mig ännu iaf och jag tänkte inte låta den göra det heller. Jag är mycket tacksam för att jag fått möjligheten till behandlingen. Nu håller vi alla jäkla tummar som finns för att jag/min kropp vill reagera positivt på behandlingen. De hävdar bestämt att det kommer att fungera, men jag är lite mer försiktig och vill inte ropa hej förrän jag är över ån.

Men om allt går enligt plan, jag har tagit mig över ån, och vi ser bra resultat, då bjuder jag på fest, vill du komma? 😉

Jag ska skriva så mycket jag orkar under min behandling, men jag kommer förmodligen bli lite sjuk ett par dagar. Men följ mig här så får du senaste info om hur det går.

Vi hörs!! <3

2 svar på ”Nu är det snart dags”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.