Något helt annat än cancer

Jag har gjort många många Keratinbehandlingar som aldrig har fungerat. Jag har känt mig riktigt lurad. MEN nu finns det en behandling som fungerar! På riktigt! Jag gjorde den själv för ca 2 månader sedan, jag var skeptisk, väldigt skeptisk. Men resultatet var fantastiskt, jag var ta mig fan gråtfärdig av lycka. Ja, ni som har frizzigt hår och okontrollerade svintolockar vet vad jag pratar om. Nu kan ni slänga plattångsjäveln så långt ni kan. Jag har inte plattat mitt hår på 2 månader och det är så skönt. Jag har varit i Bangkok, luftfuktighet 80-90% och håret är fortfarande perfekt. Håret är rakt/ofrizzigt men ändå liv i det. Behandlingen ger ett otroligt resultat. Produkten fanns inte i Sverige så jag har tagit hem den och blivit distributör för Skandinavien. Nu finns den att köpa in för din frisör, be din frisör att kontakta mig så visar jag produkterna. Det är ingen skit produkt som inte fungerar, jag är ett levande bevis för det. Jag tvättar håret och låter det självtorka eller så blåser jag det torrt helt enkelt. Inget frizz här inte, fint, livfullt och glansigt. Bästa bästa produkten! Inget gift i heller, som de var på dem gamla keratinbehandlingarna som fungerade, sen tog de bort giftet, vilket var bra, men då slutade produkten att fungera helt enkelt. Men nu finns det en produkt som fungerar igen, utan gifter såklart. Men många frisörer är skeptiska, vilket jag har full förståelse för, jag var ju själv skeptisk. Men det här FUNGERAR!

Lite före och efterbilder:

Jag, när det blivit frizzigt av fukt i Bangkok, innan jag gjorde behandlingen. Jag har varit i Bangkok efter jag behandlat håret och det är ett fantastiskt resultat, inget frizz alls, såååå skönt. Jag kan nu gå ut när det regnar och håret håller sig fint hela tiden, galet bra. Förr gick jag inte ut när det regnade eller var fuktigt.

  

Efter behandlingen, jag kan låta håret självtorka eller bara blåsa det torrt, ingen plattång behövs, man slipper slita på håret. Sååå nöjd!

 

Sandra med ett extremt lockigt och frizzigt hår. Gissa om hon är nöjd. Ett otroligt resultat.

   

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.