Mitt turnummer är 2

Bildresultat för 2"

Vad sägen man egentligen, turtal, tursiffra, lyckotal, turnummer? Strunt samma, jag säger turnummer just här och nu iaf.

Mitt turnummer har alltid varit 2

Det lustiga här är att jag 2020-02-02 kl.2 (14.00) ska få mina celler tillbaka. var det någon mening med att datumet blev flyttat från 31/1, hmmmm… ja det kan man ju fundera på. Sådant här kommer man på när man har för mycket tid att tänka, hahaha…. 5 st 2:or den dagen till ära, det måste ju betyda att det kommer gå galant det här, det bestämmer vi tycker jag 🙂

Sen finns inom astrologin man kan räkna ut ett nummer, rätt kul och intressant det också, men det har inget med mitt turnummer att göra. Om man vill kan läsa här och sen säkert hitta mer om det.  https://sv.wikipedia.org/wiki/Numerologi

Nu är jag ledig från kliniken till tisdag, yaaa…. Just nu poolhäng med en kopp te och vatten. Jag sitter i skuggan och Micke solar, som vanligt telefonen i örat (jobb), hahaha…

That’s my hunk!

Ett svar på ”Mitt turnummer är 2”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.