Mitt apotek

 

Här har ni mitt apotek.

Allt för att stärka kroppen och hålla cancern borta (kanske). Man kan ju tro att jag inte gör annat på dagarna än att äta piller och baka. Men det blir rutin och jag hinner med många andra saker.

Men för er som inte har fått cancer så rekommenderar jag starkt en basisk kropp samt bort med sockret och då menar jag kolhydrater också som är samma sak som socker när det kommer in i kroppen. Endast lördagsgodis är tillåtet och då skulle jag rekommendera bär. Önska att några av er orkade läsa på hur farligt det är med socker/kolhydrater. Jag blir rädd! Ransonering på socker och på med en sockerskatt. Ingen skillnad på tobak och socker, gnäll inte på en rökare om du äter socker själv. Jag vet att det är svårt för många, men dra ner ordentligt på det vita giftet.

Vill man leva sunt så vill jag rekommendera www.kostdoktorn.se där har jag hittat mina recept och fått mycket hjälp. Strikt LCHF är samma som Ketogenkost. Men fett åt folket!!!

Sen som vanligt så avslutar jag med att säga att jag HOPPAS på att det jag gör har effekt, jag kan aldrig vara säker. Men jag försöker med det jag tror på. Jag mår bra i dagsläget och njuter varje dag av mina nära och av er alla fina vänner där ute.

Tänkvärt!

Framstegs foto.

3 svar på ”Mitt apotek”

  1. Tack så jättemycke för att du skriver o lägger ut??Jag tar till mig o försöker åxå sprida hur farligt socker är och då menar jag ALLT VITT… jag ska gå in o läsa d du rekommenderar och fr.o.m. I morgon får min kropp inget mer VITT???Kraaam?????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.