Men va fan!

I går eftermiddag kom Dr. Roland förbi med mina bilder på cellerna. Men han hade tråkiga nyheter också, de har hittat vilande cancerceller i bukspottskörteln också. Men inga problem sa han, vi fixar det också med immunterapi, vi får bara ladda dina celler nu ytterligare lite extra. Men va tusan, räcker det inte med Myelom, suck….. Vad menas med vilande cancer egentligen, jag var tvungen att googla, men blev inte så mycket klokare, mer än att det är cancer som inte är aktiv ännu och det är ju bra. Men annars så sköter sig cellerna i labbet som de ska, lite långsammare än vad dem hade hoppats, men Roland är positiv.

Klart man får en liten klump i magen efter ett sådant besked, men det pendlar i mig just nu, ibland lite deppig och ibland, nu jävlar ska cancern bort. Positivt tänkande är så viktigt, så jag försöker alltid köra på det 🙂

Fick just ett samtal från Dr. Roland att de tillsatt 500 miljoner celler i min produktion av NK/T celler (immunterapi). Vad det innebär är väl att immunterapin blir ännu kraftfullare helt enkelt förklarat.  Jag får säkert mer info under dagen.

Det pågående förloppet nedan:

Ett svar på ”Men va fan!”

  1. Det var inte roligt att höra men vad jag förstått så har de flesta människor vilande cancerceller nånstans och de behöver aldrig bli aktiva. Nu håller vi alla tummar och tår att dr Roland fixar det här! Se mycket rolig film och skratta! Det kan bota cancer!
    All styrka och kärlek till dig ❤🤗

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.