Maten är viktigare än många tror

https://tv-helse.solidtango.com/widgets/embed/y27fd9wg?as=0&auto_play=true&s_referrer=http%253A%252F%252Fwww.tv-helse.se%252Ftom-seyfried-amerikansk-forskare-om-ketogen-kost%252F&seek=0

Vågar man tro att det är så enkelt? Jag vill tro på det och ger det ett försök. Sedan 9 månader tillbaka går min kropp på ketogener istället för glyckos. Jag har aldrig mått bättre! Min cancer håller sig i schack så här långt, vi hoppas att det fortsätter så. Hoppet är det sista som lämnar människan och jag är beredd att göra det som krävs för att kämpa mot cancern. Älskar livet och hoppas på 20 år till minst på denna fantastiska planet. Barn och barnbarn, en fantastisk man, goda vänner och massa annat roligt kommer få mig att ge den jävla cancern en riktig jävla omgång.

Jag tror på ketogen kost oavsett cancer eller inte, hålla sig sockerfri och motion. I dag som de flesta andra dagarna blev det en liten promenad på 1,4 mil. Härliga hösten får mig att vilja vara ute hela tiden, bästa årstiden.

Så mina fina vänner, tänk till lite på er kost och ta bort sockret eller åtminstone dra ner på det ordentligt. Socker är ett riktigt gift!

Ha en fortsatt fin lördag, jag ska snart ta mig ett glas vin 🙂

2 svar på ”Maten är viktigare än många tror”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.