Korv med bröd, ja visst, på Ketovis.

Sååå gott! I bland blir man bara sugen på en korv med bröd. Nästan allt är tillåtet när man äter Ketogen kost. Bakade korvbröden själv så klart, tog en låg kolhydrats korv, samt räksallad. Det gäller bara att tänka till på kolhydraterna (som är samma som socker väl i kroppen, glukos)

Så här mumsigt blev det.

Receptet på korvbröd hittar ni här: https://www.dietdoctor.com/se/recept/lchf-korvbrod

Det blir totalt 12 korvbröd som man naturligtvis fryser in och tar fram när man blir sugen. 1 gram kolhydrat per bröd och jag ligger på ca 10 gram kolhydrater per dag, max max 20 gram. Så en korv med bröd och räksallad blir ca 3-4 gram kolhydrater. Jag åt två, så ca 7 gram kolhydrater i dag, jag har då 13 gram kvar om jag vill använda min max gräns. Jag fastar fortfarande varje dag 16-18 timmar. Äter kanske vid 18.00 och sen nästa dag vid 11.00-13.00. Som sagt jag mår prima även om värdena hade blivit lite sämre sist. Den 4 februari är det 1 år sedan jag fick min diagnos Myelom (blod cancer). Den 13 februari ska jag få träffa läkaren igen, så vi får väl se vad han säger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.