Jag mår bra i dag!

Tack och lov har inte min cancer (Myelom) gjort sig hörd i min kropp ännu. Jag har cancern men har inte fått symptomen ännu. När den kommer, symptomen alltså, då börjar man behandla den. Med cellgifter (vill inte ha) och benmärgstransplantation. Inga roliga grejer, suck.

Men som de flesta av er vet så har jag med tankekraft, kost och tillskott vänt upp och ner på hela livet. Till något mycket bättre än innan. Jag mår bättre än innan jag fick diagnosen! Jag äter INGET socker, minimalt med kolhydrater (mindre än 20 gram om dagen) alltså en Ketogen kost. Min kropp går inte på glykos, den går på Ketogener istället, mycket bättre. Dessutom håller jag mig basisk, alltså ett högt PH, det gillar inte cancern.

Jag har inte tagit en värktablett på 8 månader, inte en Pantoloc för magen/brock på magmunnen, som jag ätit i 20 år innan. Hur förklarar man det? Jooo, inflammationerna jag hade, HADE är borta för att jag gjort denna helomvändning. De flesta av er där ute går runt med inflammationer, läckande tarm, svamp osv. Detta pga helt fel kost och åthelvete för mycket socker/kolhydrater och en sur kropp.

Tänk till innan ni får cancer, läs på om socker och cancer, finns massor. Dessutom är det utdelat nobelpris för upptäckten av att cancer är beroende av socker. Jag förstår nu att jag misshandlat min kropp innan, tyvärr var jag tvungen att få cancer för att förstå det. Men nu jävlar ska cancern få en tuff match mot mig, så lätt ska den inte få ta mig, jag ska förinta cancer på egen hand nu, så långt det går iaf. Sen kan vi bara hoppas att det jag nu gör hjälper till att hålla cancern i schack, det får tiden utvisa, men bra så här långt iaf. Provtagningar var tredje månad för att hålla koll på läget.

Känner mig stark som fan!!! Det kan ni också göra om ni tar bort allt socker/kolhydrater, huvudet blir klarare och så skönt att vara helt drogfri. Ni vet väl att socker är mer beroendeframkallande än morfin och andra droger. Det tog mig endast 3 veckor att bli helt fri från sockret. Det kan ni också göra!

Jag vill tacka mina nära och kära för att ni visar omtanke, men framför allt vill jag hylla, tacka min älskade man som ALLTID har stöttat/hjälpt mig med kost, behandlingar, läst på och engagerat sig och tror på det jag/vi gör. Han äter alltid det jag äter, ingen dålig mat som ni har sett här. Men jag äter mycket mer fett, jag älskar fett, bra fett och dessutom på köpet minskade jag 20 kg, helt galet bra, nu ligger jag stabilt på min idealvikt som passar mig.

Det är Ketogen kost man ska äta!

Ha en fin dag och var snälla mot varandra <3

Ett svar på ”Jag mår bra i dag!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.