Intressanta intervjuer

Som jag har sagt hela tiden är jag ingen alternative full ut. Jag kommer ta emot medicin när den dagen kommer.

Men, vad kan jag göra själv? Jo jag kan försöka mota bort cancern, om det fungerar eller inte vet jag inte riktigt ännu, även om mina värden sjönk något redan efter sex veckor (kan ha varit en tillfällighet, men det vill jag inte tro). Men massor av studier påvisar dock att en ketogen kost samt en basisk kropp kan hjälpa till att få bukt med cancern och andra inflammationer. Men man gör som man vill, för mig var det självklart att prova. En del resonerar som att de vill äta den sista tid de har kvar och full respekt för det.

Är nu inne på min 15:e vecka och jag har aldrig mått bättre. Sockerfri och kaffefri har förändrat mycket hos mig. Jag är piggare, snabbare i huvudet, 13 kilo lättare, jag har inget sug efter mat eller sötsaker längre. Oavsett om man har cancer eller inte så är en ketogen kost något jag varmt rekommenderar alla. Jag mår riktigt bra! och då har jag ändå en cancer i kroppen (eller har den gett sig av?)

Om ni orkar och vill så hittar ni intressanta länkar här nedan, för mig är allt så intressant så jag kan inte sluta läsa och lyssna. Jag har lärt mig så mycket om kost och hälsa, känns så jäkla bra.

http://www.kostdoktorn.se/medlem/intervjuer/lustig-sfo

http://www.kostdoktorn.se/medlem/intervjuer/fine

http://www.kostdoktorn.se/medlem/intervjuer/fox-2#3

 

11 svar på ”Intressanta intervjuer”

  1. I love the log cabin blocks. Visiting your blog really makes me think dieelrfntfy about fabrics and patterns. I really enjoyed touring your new sewing space a couple of posts back. Thanks for sharing!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.