Inget provsvar?

I går ringde jag till Ultra Gyn på Sophiahemmet för stt få mitt svar på provet, ca 125. Men läkaren stod på operation och sköterskan skulle be honom ringa efter det. Tror ni el doktor ringde? Självklart inte, varför ska det vara så jävla svårt att få svar? Ja är nog jäkligt jobbig, men jag vill veta. Snabbt dessutom, vem fan vill gå och vänta?  Nu hoppas jag att han ringer i morgon.

Skön morgon, vaknar i husbilen efter en trevlig kväll med mannen i Trosa, asså inte i min trosa, ??

Smörjt in min bleka kropp med brun utan sol, hoppas på att det blir fläckfritt.

Nu på väg mot Göteborg och goa vänner, helt spontant. Älskade Anneli och Martin ❤️❤️

14 svar på ”Inget provsvar?”

  1. Vet inte om Sophiahemmet är anslutna till journal på nätet logga in på 1177.se och kolla om provsvaren syns där. Mina från st Göran och Södertälje sjukhus syns det är toppen. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.