Hundvakt, mat och mera mat

I dag har jag varit hundvakt, hämtade Gösta i morse kl.05,50 sen åkte vi till Östberga. Hos Sussi kunde vi vara, alla andra är allergiska dessvärre. Men det gick super bra. Han är rolig den där hunden, rätt som det är när han inte har lust att gå mer så bara lägger han sig ner, hahaha… så man får bära honom. Men han har varit duktig i dag, han gick hela vägen från Östberga till Skanstull iaf.

I dag bakade jag och Sussi egna ketogena korvbröd, det blev så jäkla bra. Så hade vi korv med bara 2 kolhydrater per 100 gr och räksallad. Smaskens! Dessutom nyttigt, inget socker, det blev endast 5 kolhydrater för två korvar med bröd och räksallad, de ni. Det går att laga så bra mat om man vill.

När jag kom hem så lagade jag och mannen chicken nuggets från grunden, super gott, till det en sallad och dressing/såser.

Recept hittar ni här: www.lchfarkivet.se  och  www.kostdoktorn.se  två bra sidor, men det finns fler så klart, googla på bara:)

Jag är inne på min 41:a vecka på ketogen kost och sockerfri. Jag mår toppen och cancern håller sig i schack, tack och lov.

 

Känner mig stark!

Bildresultat för stark kvinna

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.