Helt jäkla slut!

Lotta utan körkort 😉

Bildresultat för flyttlass

Nu har vi flyttat i tre dagar, jag är helt slut. Fy vad jobbigt det är att flytta, men samtidigt riktigt kul att komma till något nytt och helt nyrenoverat, såååå fint här. Jag bjuder på några bilder sen när vi är helt klara. Ny soffa kommer i morgon, gardiner beställda. Nu har jag sovit här i två nätter med full insyn från grannarna, hahaha…. En granne trodde nog att jag stod och tittade in i hans fönster när jag tittade på min fina utsikt. Med ett snabbt lite aggressivt ryck drog han för sin fula gardin som inte ens täcker hela fönstret, hahaha…. Jaja, han kunde väl ha vinkat glatt ist, hahaha…..

Fan kom just på att jag ska lämna nya prover denna vecka, urk, ångestladdat. Man vill inte att något prov ska ha blivit sämre, det känns bra iaf. Lite ont i kroppen, men va tusan man har ju slitit nu några dagar.

Nu ska jag lägga mig på sängen en stund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.