Har nobelpristagaren rätt eller fick han priset för skoj skull?

Ja inte vet jag, men jag kan inte se en enda anledning till att inte prova allt som går om man vill leva (om man orkar). Många gånger har jag hört att “jag tänker äta och må bra den sista tiden jag har” eller “ska vi få dåligt samvete nu när vi äter socker” Nej för fan! Ni ska göra precis som ni vill så klart, det gör jag. Därför har jag i dag varit sockerfri/kolhydratsfri i 25v och 3 dagar i dag, det är 178 dagar, typ 6 månader. Jag har legat på högst 20 gram kolhydrater om dagen, som de flesta av er har passerat med råger redan vid frukost. Dessutom mår jag bättre än någonsin på alla sätt faktiskt, att vara sockerfri är “the shit” Jag önskar att ni alla vågade/ville/orkade prova, med eller utan cancer.  Men ni kan iaf läsa länken nedan:

Socker och stärkelse göder cancer – på sjukhus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.